Péntek/Friday, 2017 Jún 23, 11:20:25
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
szungyus , nemecsekMa itt jártak:
Levin, osomfai, rigoboy, Gledix, kalmy, DArdanella, gykrantz, roarrr, Jamby, Laosz, hocaapu, DNS07, larryz, limre, ols, Tibor43, Santi_tata, avakum, Wolawola, nagyboti, ap_small, hydroregia, Pityu, simplysteve, ek1960, vipe5417, Nagys, smulan, tomo, fgmano, maedina, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Augusztus/August » 13 » Angelo Badalamenti - The Straight Story - OST (1999) Windham Hill Records
Angelo Badalamenti - The Straight Story - OST (1999) Windham Hill Records
9:21:45

320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: OST | Megtekintések száma: 453 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
0
1  
A kritikustomeg.or-on olvastam David Lynch lírai szépségű filmjéről:"A főszereplő egy - a 70-es éveiben járó – megviselt, öreg bácsi; afféle régi értékeket képviselő, szótlan cowboy. A neve is beszédes: Alvin 'Straight' (jelentése: igaz, egyenes). (És a legszebb az egészben, hogy a történet alapja tényleg valós.)

Lányával, Rose-zal él egy iowa-i kertvárosban, hasonló korú és gondolkodású emberek közt. Egy este telefont kap, hogy öccse - akivel évek óta haragban van - szélütést kapott. Elhatározza, hogy meglátogatja, de mivel se kocsija, se jogosítványa, egy fűny
"Az 'Igaz történet' egyfajta petíció a mai korral szemben: mondhatni tiltakozás az állandó rohanás, pörgés, az emberi önzés vagy éppen a szülői értékek lekezelése ellen. Szó esik benne az élet valódi szépségéről; arról, hogy a mai ember „nem is él igazán”; hogy a különböző mellékes tevékenységek elvonják figyelmét a lényegről (Istenről? Természetről? Egyéb szépségről?); hogy milyen is (milyen fontos) a szülők szeretete, vagyis egyáltalán a szeretet… (És tűnhet ez akármilyen elcsépeltnek, erről időről időre beszélnie kell az embereknek.)

Persze szinte teljesen észrevétlenül, csendben bontakozik ki mindez; nem akar tanmesének látszani (mint annyi film manapság): minden fontos üzenet a "háttérben" húzódik meg, és csak az veszi észre, aki igazán figyel; aki akar figyelni. (De a film van annyira intelligens - mint ahogy a legtöbb mestermű -, hogy azoknak is élvezhető, akik csak szimplán szórakozni szeretnének, mit sem törődve a „mondanivalóval".)"

1 Laurens, Iowa 2:45
2 Rose's Theme 2:55
3 Laurens Walking 4:11
4 Sprinkler 2:56
5 Alvin's Theme 4:25
6 Final Miles 4:06
7 Country Waltz 2:46
8 Rose's Theme (Variation) 3:07
9 Country Theme 3:38
10 Crystal 4:07
11 Nostalgia 6:51
12 Farmland Tour 3:09
13 Montage 7:24

Kód
http://pasted.co/cdde3271

2  
...nagy film,nagy zene!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]