Hétfő/Monday, 2017 Ápr 24, 8:07:27
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
StatisztikaOnline összesen: 39
Vendég/Guests: 39
Tag/Users: 0Ma itt jártak:
Levin, galamb, osomfai, KTib962, rigoboy, Fazék, fodori, Yes, susdomes, topo, Primula, TJRobi, gshlz15, szapim, roarrr, Laosz, martin1963, Beri54, kugi, larryz, fisglass, Rafiki, micymaci, ols, Deodato, kuttyt, csita63, kondasdiszno, Tibor43, robogo, siposl, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Március/March » 9 » Bin-Jip feat. Glowing Bulbs at the Planetarium [DVD] (2014) LAB6 Records
Bin-Jip feat. Glowing Bulbs at the Planetarium [DVD] (2014) LAB6 Records
11:59:41

on Grooveshark
DVD video / DVDrip
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Electronic music | Megtekintések száma: 585 | Hozzáadta: Emmerik
Hozzászólások összesen: 5
1  
A szokatlan hangzású név (ejtsd: bin dzsip) mögött négy fiatal zenész rejtőzik. Bár a zenekar léte és a tagok közös munkája egy ideje nyílt titok, a csapat nem akarta elkapkodni a színre lépést: több, mint egy évig írták és csiszolgatták eklektikus, a korábbi munkáikhoz képest modernebb és kísérletezőbb hangzású, mégis dalközpontú műsorukat, mielőtt koncertezni kezdtek volna vele. A Bin-Jip zenekar igen demokratikus munkamódszerrel dolgozik: a zenészek szinte egyenrangú zeneszerzőkként, hangszerelőkként és producerekként vesznek részt a munkában – nemcsak saját hangszeres szólamaikkal járulnak hozzá az egészhez, hanem együtt alakítgatják a dalszerkezeteket, hangszíneket, effekteket, stb. Nem egészen egy év alatt egy teljes nagylemeznyi anyagot vettek fel. A zenekar nevét az azonos című koreai film után kapta, a kötődési pont – túl azon, hogy ez a tagok egyik kedvelt filmje – az, hogy a különös hangulatú alkotás lakásokban, szobákban játszódik, a zenekar eddigi léte pedig szintén egyetlen szobában, Andrew nappalijában zajlott, ahol a dalok készültek, és a zenészekből zenekar lett.
A DVD viszonylag puritán kiadvány – az „Enter” és a „Heavy” klipjén túl nem tartalmaz egyebet a koncertnél. Amelyet viszont sok és ötletes kameraállásból, hangulatba feledkezhetően rögzített a készítő csapat. A hangsáv minősége kiváló – Somodi Ádám a helyszínen elképesztő teljesítményt nyújtott hangmérnökként, az akusztikailag nem egyszerű kupola-térben, és Schram Dávid (természetesen Andrew J-vel) ízléssel keveri mindezt a korongra. Nagyon sokféle dinamikával játszott ezen az estén (is) a Bin-Jip, a felvételről ez hibátlanul lejön – akárcsak a ráhangoló kis finomságok, Gyémánt Bálint és Andrew szinte érzéki intrói. Erről külön kéne – az elkezdődésekről; ahogyan a dalok, a vetítés úgy képeznek egységet, hogy a sokszor hallottat olykor gyökeresen értelmezik át. Ez a zene nincs kőbe vésve – de ettől él.


Előadók:

Harcsa Veronika - ének
Gyémánt Bálint - gitár
Andrew J - DJ, zenei producer

Közreműködik:

Kiégő Izzók - Bradák Balázs, Benkovits Bálint, Fülöp Farkas, Kitzinger Gábor, Megyeri Krisztián, Noll Márton, Rittgasser István, Sarkadi Nagy Balázs, Zádor TamásAz elhangzó dalok:

01 - Uncle
02 - Bin-Jip
03 - Enter
04 - Toss and Turn
05 - Figpeel
06 - Heavy
07 - Ploy
08 - Step
09 - Enjoy the Rest
10 - 8Days
11 - Vicky
12 - Heat
13 - Outer Eye
14 - Noway Boy
15 - Dinner with a Demon

Köszönet Emmerik-nek a lemezért és az eredeti megosztásért!

Csak felhasználó férhet hozzá

2  
...És köszönet annak, aki ilyen szép feltöltést kerekített belőle. respect

3  
Köszönet mindkettőtöknek respect

4  
Thank you very much for Bin-Jip!
PS I can't find scans here. Please help.

5  

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]