Csütörtök/Thursday, 2017 Jún 22, 3:03:59
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
JoePapi , LevinMa itt jártak:
Levin, galamb, rigoboy, Gledix, fodori, DArdanella, topo, gykrantz, Laosz, larryz, Rafiki, limre, ols, csita63, Tibor43, kuckó, ZOSO1968, Asrom, Santi_tata, avakum, qwert, Wolawola, Joebelo, nagyboti, rosajoao49, videosokk, biril, ek1960, vipe5417, stuar, tomo, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Augusztus/August » 27 » Bizek Emi - Álomszép — Zene babáknak és mamáknak (2007) EMI Records
Bizek Emi - Álomszép — Zene babáknak és mamáknak (2007) EMI Records
3:55:28

320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Egyéb/Other | Megtekintések száma: 586 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1  
"Bizek Emi zeneszerző, zenetanár nevét már ismerhetik azok, akik korábban nyomon követték az Eurovíziós Dalfesztivál 2005-ös magyarországi elődöntőjét. Akkor ugyanis egyik szerzeményét beválogatták az elődöntőbe. És ami még nagyobb elismerés lehet számára, az az, hogy Kepes András: Világfalu című televíziós sorozatához (amelyet most ismételnek meg) szerzett fimzenéiért 2006-ban Fonogram Díjat kapott. Bizek Emminek egyébkébnt zeneszerzőként már több mint ötven szerzeménye van, és a sort most tovább gyarapították az Álomszép című lemez felvételei. Ezt az albumot babáknak és mamáknak írta meg a zeneszerző, aki maga is nemrég lett édesanya.

A szerzemények klasszikus zenei hatásokat tükröznek, megnyugtatóak, álomszerűen finomak, szépek. Bizek Emmi a számokban zongorán működött közre, amellett, hogy ő zeneszerző és hangszerelő is egyben. Sőt, két számban még énekel is. Természetesen mások is segítik a számok életre keltésében csellón, hegedűn, oboán, nagybőgőn, brácsán. Ez az a lemez, amit tényleg tiszta szívvel lehet ajánlani a várandós mamáknak — hogy már ezen keresztül is kialakuljon még mélyebb kapcsolatuk a zene segítségével is a babákkal —, majd később pedig a kismamáknak és kicsijeiknek, akiknek remek ellazuló, álomba ringató. Dicséret jár ezért Bizek Emminek, aki így hiányt is pótol egyben." (Baranyi, szoljon.hu)

1. Álomország
2. Napkirály udvarában
3. Hinta keringő
4. Kerek erdő vándora
5. Harmatcsepp
6. Új élet hajnalán
7. Álmok tengerén
8. Csendes otthon
9. Patak tündére
10. Együtt indulunk
11. Köszönöm

Kód
http://pastebin.com/icGMeNQM

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]