Csütörtök/Thursday, 2024 Már 28, 11:16:32
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » December » 4 » Boggie - All Is One Is All (2014) MG Records
Boggie - All Is One Is All (2014) MG Records
10:59:54

on Grooveshark
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Pop | Megtekintések száma: 1172 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
Úgy gondolom, leginkább azok a zenészek képesek tartós sikert elérni, akik esetében három alapvető kritérium teljesül. A legfontosabb talán a hang, amely lehet tiszta, kellemes, képzett, utánozhatatlanul egyedi, vagy ezek bármely kombinációja. Ezt kell megtámogatnia valamilyen különösen eltalált kíséretnek, legyen szó elektronikáról vagy tényleges hangszerekről, a lényeg, hogy a megszólaltatóknak rendkívüli módon érdemes érteni a hangszereléshez éppúgy, mint a hangzásokhoz és színekhez, amelyek kicsalhatók az instrumentumokból, különféle kütyükből és hangprocesszorokból. Harmadrészt szükségesek a jól eltalált dalok, és az sem feltétlenül árt, ha ezek időnként egészen fülbemászóak. Mivel Boggie és csapata esetében ebből minden adott, egy pillanatig sem lehetett kétséges, hogy az első albumról kimásolt és megklipesített „Parfüm” világszenzációját újabb nagyszerű lemez követi.

Boggie (Csemer Boglárka (1986)) zenéjének egyik hatalmas előnye, hogy kifogja a szelet minden oldal fanyalgóinak vitorláiból. Énekel magyarul, és így szűkebb hazájának is szól; énekel franciául, amivel egy számára különösen kedves zenei kultúra előtt tiszteleg; és énekel angolul, amivel a legszélesebb közönséget célozza meg. Számomra pontosan ez a sokrétűség, ez a multikulturális beállítottság a legszimpatikusabb a produkcióiban – ez az, ami kiemeli őt a számtalan tehetséges előadó közül, ettől válik valóban unikálissá és feltétlenül szerethetővé. Ráadásul mindegyik idiómában tökéletesen jártas, észrevehető akcentus nélkül beszéli a nyelveket, és abszolút otthon érzi magát úgy a sanzonok, mint a jazz és a pop világában. A végeredmény ezért csak valami tökéletes lehet.

Nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek ne tetszene ez a lemez. Mind honfitársként, mind külföldiként megszólít minket, de ha netán sem angolul, sem franciául, sem magyarul nem értenénk, ez a nagy gonddal összerakott, emellett végtelenül ihletett zene önmagáért beszél. Kihagyhatatlan, megunhatatlan és tökéletes. (Galamb Zoltán, ekultura.hu)

A dalok:
1. All is one is all (Intro)
2. All is one is all
3. Fearless
4. Mon bagage
5. Utazom
6. Camouflage
7. Égbolt feat. Szakonyi Milán
8. Say something
9. Wars fior nothing
10. Színes minden
Bonus:
11. Szabadító

A zenészek: Boggie – ének; Sebestyén Áron – zongora, billentyűk; Szabó Tamás – dobok, ütőhangszerek; Simkó-Várnagy Mihály – cselló, basszusgitár; Lee Olivér – gitár; Szakonyi Milán – ének, vokál; Petruska András – vokál, gitár; Farkas Izsák – hegedű.

Kód
http://tny.cz/11dc518a

Name *:
Email:
WWW: