Csütörtök/Thursday, 2024 Ápr 25, 4:40:14
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Április/April » 10 » Coney Hatch - Four (2013) Frontiers Records
Coney Hatch - Four (2013) Frontiers Records
10:50:12
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 792 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
Valamikor (nem is oly) régen, azokban a furcsán csodálatos ’80-as években, Kanadában létezett egy hard-rock csapat, akiket akkor „Toronto leghangosabb bandájának” neveztek. A négy úriember (Andy Curran, Carl Dixon, Dave Ketchum és Steve Shelski) Coney Hatch név alatt összesen három albummal jelentkeztek ’82-es megalakulásukat követve (mondjuk Ketchum már ’83-ban dobbantott), jó néhány turnét lenyomtak és olyan zenekarokkal játszottak együtt, mint a Judas Priest vagy az Iron Maiden. Aztán ’86-ban mindannyian külön utakon folytatták az életüket. Basszus, én akkor születtem, ezek meg addigra már szét is váltak! Na mindegy.

Évtizedeken át csend volt, a Coney Hatch neve nem igazán merült fel, aztán 2008-ban a Sors úgy gondolta, hogy ez pofátlanság, így akcióba lépett. A banda énekes-gitárosa, Carl Dixon egy este Ausztráliában kimerülten tartott hazafelé, majd autójával hatalmas balesetet szenvedett, amit ép, hogy csak megúszott élve, de egy időre kómába esett. Felesége ekkor felhívta a volt tagokat, és megkérte őket, mondjanak valamit régi társuknak. Andy Curran pedig úgy próbálta meg lelkesíteni barátját, hogy azt mondta neki, épüljön fel minél gyorsabban, mert még sok dolguk van a Coney Hatch-csel. Ugyan Andy ezt nem gondolta komolyan, csak kicsúszott a száján, felépülése után Carl mégis emlékezett rá, és ennek köszönhetően a banda 2010-ben az eredeti felállásában újra színpadra lépett. És most itt vagyunk, és hallgathatjuk a minden flancozás nélkül egyszerűen Four címre keresztelt legújabb lemezüket.

És basszus, ez frankón jó!

Igazi dallamos hard rock, ahol a fülbemászó riffeket kellemes ének, jó kis dob, kellemesen megalapozott basszus kíséri, és persze nem maradnak el a fület simogató gitártépések sem. Talán nem a legfeltűnőbb lemez a Four, de rossz dalt nem találni rajta. (Bauman Tamás, ekultura.hu)



A zenészek: Carl Dixon – gitár, ének; Steve Shelski – gitár; Andy Curran – basszusgitár, vokál; Dave Ketchum – dobok.

A lemezen elhangzó számok:
1. Blown Away
2. Boys Club
3. Down & Dirty
4. Do It Again
5. Connected
6. Revive
7. We Want More
8. Devil U Know
9. Marseille
10. Keep Drivin`
11. Holdin On

Kód
http://tny.cz/4187c474

Name *:
Email:
WWW: