Szombat/Saturday, 2017 Jún 24, 6:21:07
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
galamb , hoppika , rigoboyMa itt jártak:
Levin, galamb, rigoboy, susdomes, Laosz, 19MSsj, siposl, hoppika, ap_small, biril, bujdoso, MorseSB, mindenaron, catfree, Petyko70, 2pumukli, Tutenko1967, sgabor, Crimson, SumiSky, ueco, nghtraum, peterkova
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Július/July » 22 » David Munyon - Slim Possibilities (1996) Stockfish Records
David Munyon - Slim Possibilities (1996) Stockfish Records
2:41:32

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: ??? | Megtekintések száma: 973 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1  
A 2013 Április 2-i bejegyzés frissítése.

"A világ egyik legjobb akusztikus gitárosának tartott David Munyon 1952. augusztus 19-én született Newport-ban (Rhode Island). A gitárral már tizenéves korában megismerkedett és gyorsan kenyérkeresõ eszközévé vált ez az instrumentum. Munyon 15 éven keresztül a Tennessee-California-Florida „háromszögben” tevékenykedett vándormuzsikusként. A ’90-es években indult el világot látni és az évtizedet szinte teljes egészében a kontinensünkön töltötte. A tehetségére gyorsan felfigyelt a minõségi gitárzenére specializálódott, az audiophile lemezeirõl híres, német kiadó a Stockfish Records. Amellyel számos remek albumot készített Munyon. A dalszerzõ-gitáros diszkográfiája alapján nem tartozik az évente mindenáron lemezt kiadni akaró mûvészek közé. Ugyanis számos olyan albuma van amelynek a stúdió anyaga hosszú évekig pihent, ahogy mondani szokás a fiók mélyén.
De, nézzük idõrendben a dolgokat. Munyon a debütáló korong elkészítését sem igazán kapkodta el. Hiszen csak több évtizedes pályafutás után, 39 éves korában a Code Name: Juniper címû albummal lépett be az elsõlemezes elõadók táborába. A bemutatkozó korongot különbözõ lemezcégek (a Glitterhouse Records és a már említett Stockfish Records) égisze alatt megjelent produkciók követték. De, több próbálkozás is volt arra, hogy, hogy a gitáros saját kezébe vegye a sorsát és a szerzõi kiadással operáljon. Volt olyan idõszak, amikor az egymást követõ albumok más és más zászló alatt készültek: 1997-ben a Glitterhouse-nál jelent meg a Down To The Wire, 1998-ban a Stockfish-nél a Poet Wind, majd õket a meglehetõsen hosszú címû Songs From A Mobile Home, Pretty Much Feng Shui követte szerzõi kiadás formájában. Az eddigi pályafutás alatt készült lemezeket értékelve nem kérdéses, hogy a legerõsebb anyagok a Stockfish kiadóval együttmûködve születtek. A közös munka elsõ gyümölcse a Slim Possibilities volt (1996)." (Czékus Mihály Hifipiac.hu)

A számok:
01 - Missisippi Rain
02 - This Man Flies To Africa
03 - Severe Austerities
04 - Delphia's Rhyme
05 - St. Charlie's Phone Call
06 - Slim Possibility
07 - Iron and Wooden Road
08 - N.Y.C
09 - Is It Really You
10 - Somewhat Delayed Deja-Vu
11 - Probably Just A Broken Heart
12 - Bakersfield

Kód
http://tny.cz/dbec36ff

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]