Kedd/Tuesday, 2017 Jún 27, 4:45:27
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
hocaapu , SumiSkyMa itt jártak:
Levin, Laosz, hocaapu, 2pumukli, Tutenko1967, peterkova
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Szeptember/September » 22 » Deva Premal - Embrace (2002) White Swan Records
Deva Premal - Embrace (2002) White Swan Records
4:18:29

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: New Age | Megtekintések száma: 1810 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
0
1  
A 2011 Október 8-i bejegyzés frissítése.

"A németországi születésű Deva Premal klasszikus zenei képzésben részesült, gyermekkorában esti meseként már mantrákat hallgatott. Édesanyja viola da gambán (térdhegedű) játszott, míg színész apja a spirituális út, elsősorban a Zen-buddhizmus és a jóga követője volt. Szanszkritnak tartotta magát és Deva elmondása szerint: “Amikor édesanyám terhes volt velem, üdvözlésképp a Gayatri Matrát énekelték az egész terhesség alatt.“
“Ahogy cseperedtem, továbbra is rendszeresen énekeltük el közösen lefekvés előtt a Gayatri Mantrát. Nem igazán tudtam, mit éneklek, s miért. Csak csináltam, mert azt mondták. Ám nem sokkal később már nagyon sokra becsültem ezt az izgalmas időszakot.”
Tinédzserként kiszakadt a klasszikus ének-, zongora- és hegedűtanulmányok valamint a mantra által megkötött béklyóból és Önmaga felfedezésébe kezdett. Útkeresése során 11 évesen lett a megvilágosodott misztikus, Osho tanítványa, később Indiába utazott a spirituális közösséghez, hogy különböző test-terápiákat tanuljon a masszázstól a shiatsun át a cranio-szakrális terápáig.
Osho közösségében találkozott Mitennel. “20 éves voltam, ő pedig 42, a szívünk mégis azonnal összekapcsolódott”, mondja Deva. “Tudtam, hogy Osho zenésze, de semmi egyebet nem tudtam róla, eltekintve attól a ténytől, hogy mindig jól éreztem magam a közelében. Rengeteget nevettünk... és nevetünk a mai napig. Ő írja a legszebb dalokat, amelyek közül többet már a közösségi ceremóniáknál megismertem.”
Deva és Miten 1990-ben, Indiában találkoztak. Itt indult a szeretet és a kreativitás felé vezető útjuk, mely során a dalokból, mantrából és meditációból álló megtermékenyítő művészetük eljutott a világ minden tájára. Egy sor elismert CD-t adtak ki, melyek jóval több, mint félmillió példányban keltek el, miközben koncertjeik és elragadó ének workshopjaikról meleg hangú kritikák születtek Európa-szerte csakúgy, mint Ausztráliában, Kanadában és az Egyesült Államokban.
Zenéjükkel, mely átlépi az összes megszokott zenei határt olyan rajongókra tettek szert, mint a rock-ikon Cher, aki Farewell Concert turnéján előadta Deva leghíresebb dalát, a Gayatri Mantrát, vagy a világszerte ismert író és személyiségfejlesztő tréner Tony Robbins, sőt, miután zárt körben meghallgatta Deva és Miten előadását, még Őszentsége, a 14. Dalai Láma is így nyilatkozott:”Csodálatos zene, csodálatos”

Deva Premal lemezeivel már találkozhattatok a kuckóban, most a 2002-ben megjelent, meditatív mantrikus dalokat tartalmazó Embrace című albumát frissítettem és egészítettem ki veszteségmentes változattal.

A dalok:

01. Om Tare Tuttare
02. Om Namo Bhagavate
03. Hari Om Shiva Om
04. Om Ram Ramaya
05. Shree Ram Jai Ram
06. Shante Prashante
07. Rang De
08. Teyata

Kód
http://pasted.co/c800fe14

2  
Köszönöm.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]