Csütörtök/Thursday, 2017 Jún 29, 8:29:40
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
tomo , abaaba , pooly73Ma itt jártak:
Levin, osomfai, rigoboy, Fazék, stevehu03, roarrr, Laosz, hocaapu, Gyulam, Deodato, Tibor43, kuckó, nagyboti, ap_small, hydroregia, stuar, fgmano, maedina, MorseSB, jazola, Öcsibácsi, catfree, Petyko70, 2pumukli, pooly73, quintus, nemecsek, sarkad, Crimson, SumiSky, Sandrej, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2017 » Április/April » 20 » Elton John - Empty Sky (1969/1987) Mercury
Elton John - Empty Sky (1969/1987) Mercury
6:14:07

FLAC / 320 kbps
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 292 | Hozzáadta: larryz
Hozzászólások összesen: 3
0
1  
Az Angol Királyi Hadsereg trombitásának fia, Kenneth Dwight messzire jutott. Négyévesen kezdett el zongorázni és 11 éves volt amikor beíratták a Királyi Zenei Akadémiára. Hat évnyi tanulás után, úgy gondolta eleget tud már és belevettette magát a zenei életbe. 1961-ben a Bluesology nevű bandában játszik miközben szólóban is fellép, kis szállodákban, éttermekben. 1966-ban elege lett a másodrangú zenét játszó együttesből és új társakat keresett. Próbálkozott a King Crimson-nál és a Gentle Giant nevű együttesnél amikor azok énekest kerestek, de nem felelt meg. Kopogtatott a Beatles ajtaján is, felajánlva nekik szerzeményeit, de ők sem láttak benne fantáziát. Végül a Liberty kiadónál talált munkát, ahol Bernie Taupin szövegírónak kerestek szerzőt és előadót. A véletlen úgy hozta, hogy a két tehetség egymásra talát és közös munkájuk hamar sikert aratott. Első alkotásaikat a kor divatos előadói énekelték és John csak 69-ben adta ki első kislemezét. Ekkor változtatta nevét Elton Johnra és ekkor került sor első albumának, az Empty Sky-nak kiadására is. A korong jó kritikát kapott de nem igen vásárolták. Az Angol Királyi Hadsereg trombitásának fia, Kenneth Dwight messzire jutott. Négyévesen kezdett el zongorázni és 11 éves volt amikor beíratták a Királyi Zenei Akadémiára. Hat évnyi tanulás után, úgy gondolta eleget tud már és belevettette magát a zenei életbe. 1961-ben a Bluesology nevű bandában játszik miközben szólóban is fellép, kis szállodákban, éttermekben. 1966-ban elege lett a másodrangú zenét játszó együttesből és új társakat keresett. Próbálkozott a King Crimson-nál és a Gentle Giant nevű együttesnél amikor azok énekest kerestek, de nem felelt meg. Kopogtatott a Beatles ajtaján is, felajánlva nekik szerzeményeit, de ők sem láttak benne fantáziát. Végül a Liberty kiadónál talált munkát, ahol Bernie Taupin szövegírónak kerestek szerzőt és előadót. A véletlen úgy hozta, hogy a két tehetség egymásra talát és közös munkájuk hamar sikert aratott. Első alkotásaikat a kor divatos előadói énekelték és John csak 69-ben adta ki első kislemezét. Ekkor változtatta nevét Elton Johnra és ekkor került sor első albumának, az Empty Sky-nak kiadására is. A korong jó kritikát kapott de nem igen vásárolták.


Elton John - zongora, orgona, elektromos zongora, csembaló
Caleb Quaye - elektromos és akusztikus gitár, konga
Tony Murray - basszusgitár
Roger Pope - dob, ütősök
Don Fay - tenorszaxofon, fuvola
Graham Vickery - harmonika
Nigel Ollson - dob (5)

Tracklist:

01 - Empty Sky
02 - Valhalla
03 - Western Ford Gateway
04 - Hymn 2000
05 - Lady What's Tomorrow
06 - Sails
07 - The Scaffold
08 - Skyline Pigeon
09 - Gulliver/Hay Chewed/Reprise

Kód
http://tinyurl.com/n3gqa3e

2  
Kedves larryz! nagyon szépen köszönöm a gyors lemezfeltöltést:-)) nagyon örülök ennek a lemeznek,mert nagyon szeretem:-))

0
3  
Kedves daniel, örülök, hogy tetszik! smile

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]