Csütörtök/Thursday, 2017 Jún 22, 9:36:53
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
pooly73 , branko64 , zarlocznyMa itt jártak:
Levin, galamb, dobitibi, rigoboy, Gledix, fodori, DArdanella, zozo54, topo, pók, gshlz15, gykrantz, taddeo, Laosz, hocaapu, DNS07, larryz, Rafiki, limre, ols, csita63, Tibor43, siposl, kuckó, ZOSO1968, Asrom, Santi_tata, mohawk, dancsuj, avakum, qwert, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Március/March » 16 » Eric Clapton - Old Sock (2013) Bushbranch
Eric Clapton - Old Sock (2013) Bushbranch
7:36:56
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Különböző/Various | Megtekintések száma: 712 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
1  
Kevés olyan volumenű zenész létezik a világon, mint Eric Clapton. Hatása egyaránt kiterjed zenésztársaira és a közönségre. Ki ne emlékezne a falra festett Clapton is God feliratra. Ő egyike volt azon meghatározó zenészeknek, akik hisztériát tudtak előidézni az emberekben, zenéjükkel pedig történelmet írtak.

Eddigi élete során a fontosabb események, történések mind egytől egyik megtalálhatóak diszkgráfiájának valamelyik dalában. Akár azt is mondhatnánk, hogy a zene és az élet nála sajátosan összekapcsolódott. Conor fiának tragikus halálától kezdve az igaz szerelem megtalálása, mind megtalálható egy-egy dalban (Tears in Heaven, Layla). Hatalmas életrajzi kitekintőt most nem szeretnék tenni, akit érdekel, megtalálja a boltokban az önéletrajzi könyvet a gitáros-legenda életéről, de eddigi albumait is elég ismerni, hogy tudjuk kiről is van szó.

Clapton neve mára összeforrt a blues műfajjal, holott kísérletező kedve rengeteg más műfajba is elkalandozott. Ez alól az új album sem kivétel persze, de lényegében maradt a bevált bluesos keresztút, amit eddig is tökéletesen művelt Mr. Slowhand.
Az „Öreg Zokni” nevet viselő album első pillantásra egy kellemes főhajtás a múlt előtt. A borítót megnézve ömlik arról az önirónia, mind a cím kifejez egyféle önreflexiót és a borítóra tett egyszerű puritán szemből lőtt kép a mesterről is ezt a célt szolgálja. De ne valami extrát képzeljetek el, hanem mint amikor egy öregedő nagypapa próbál magáról valami használható profilképet csinálni a face-re. Mosolyt csal az ember arcára az biztos.
Az Old Sock egy nagyszerű blues album, amely remek humorral tiszteleg egy letűnt kor zenei eszméje előtt. Nem a legnagyobb Clapton eddigi albumai között viszont biztos vagyok benne, hogy a dalok nagy része megy az iPodomra és egy darabig ott is maradnak. (Farkas Viktor, rocker.hu)

A lemezt készítő, meglehetősen népes csapat névsora megtekinthető a Wikipédián. (Érdemes megnézni.)

A számok:
01 - Further On Down The Road
02 - Angel
03 - The Folks Who Live On The Hill
04 - Gotta Get Over
05 - Till Your Well Runs Dry
06 - All Of Me
07 - Born To Lose
08 - Still Got The Blues
09 - Goodnight Irene
10 - Your One And Only Man
11 - Every Little Thing
12 - Our Love Is Here To Stay

Kód
http://tny.cz/0a2746c4

2  
Köszi, vittem.
Ez is a lelkemet melengető zene. smile

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]