Szerda/Wednesday, 2016 Dec 07, 11:31:13
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
StatisztikaOnline összesen: 47
Vendég/Guests: 44
Tag/Users: 3
bajla , jakabz , kalmy


Ma itt jártak:
Levin, KTib962, Gledix, Fazék, Yes, golobandras, topo, stevehu03, TJRobi, gykrantz, Apa52, Laosz, Futyike, cernageza, Mogorva, ols, eszter123, Deodato, eldoradoll, Tibor43, jazzmanus, kuckó, Asrom, Santi_tata, avakum, gp53, Marcipán, gabor1951, nkelenyi, ap_small, hydroregia, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2013 » Július/July » 14 » Franz Schubert - Trout Quintet / Wanderer Fantasy (1998) EMI
Franz Schubert - Trout Quintet / Wanderer Fantasy (1998) EMI
8:13:57
FLAC
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Klasszikus / Classical | Megtekintések száma: 758 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 4
1  
Két Schubert darab hangzik el ezen a lemezen, melynek felvételei 1981-ben, illetve 1963-ban készültek. Az album sztárja természetesen Szvjatoszlav Richter a nagy orosz zongoraművész, s a zongorakvintett előadásában a Borodin Quartet közreműködik: Michail Kopelman (violin); Dmitri Schebalin (viola); Valentin Berlinsky (cello) és Georg Hörtnagel (double bass).


Kód
http://pasted.co/64d076ce

2  
Nagyon szépen köszönöm, ezzel boldoggá tettél, ez a kedvenc Pisztrángötös felvételem, de csak feketelemezen van meg, azt meg több, mint tíz éve nem tudom hallgatni, ott porosodnak a klasszikus lemezeim Anyáméknál.

Szvjátoszláv Richter nagy kedvencem, túrok is nektek vele valamit.

Esetleg, ha ebből a Schubertből kerülne elő Páú Casals-os Prádi Fesztivál felvétel, vagy Perpignani Fesztiválos, még lehetne fokozni ezt az érzésemet biggrin

3  
Töltsétek, hallgassátok, Richter úr az egyik, ha nem a legnagyobb pianista volt, elképesztő szép billentéskultúrával, ilyet ma már nem hallotok, csak hanglemezen. Még Schiff András úr az, aki tud ilyesmit, hogy hangszíneket a zongorán, ez a dolog valahogy kiveszett ebben az új évezredben, nincsenek ekkora zenész egyéniségek, pont ahogy a popkultúra is kicsit elsilányosodott és uniformizálódott, a kalsszikus zenei közeg is valahogy elromlott. De lehet, hogy velem van a baj, egy elmebeteg öndignózisában nem lehet megbízni, ahogy kedvenc moralista filantróp filozófusom írta volt.

4  
Kedves Toportyán mester örülök, hogy sikerült neked örömöt okozni.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]