Kedd/Tuesday, 2024 Ápr 16, 1:12:07
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Október/October » 23 » Gary Clark Jr. - The Bright Lights (Australian Tour Edition) - EP (2011) Warner Bros. Records
Gary Clark Jr. - The Bright Lights (Australian Tour Edition) - EP (2011) Warner Bros. Records
3:17:10

on Grooveshark
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Blues-rock | Megtekintések száma: 866 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
"A blues útja végtelen, mint a Nyugatnak tartó országút; a blues családfája ágas-bogas és lassan hömpölyög, mint a Mississippi útja az óceán felé. Nagyot kell alakítania annak, aki ki akar emelkedni ebből a parancsoló áradatból: egyrészt hűnek maradni a legkonzervatívabb popműfaj, a blues gyökereihez; másrészt egyéni ízeket, újszerű megoldásokat hozzáadni a nagy egészhez. Jó úton jár efelé Gary Clark Jr., a blues új, csiszolás alatt lévő fekete gyémántja.

A '84-es születésű Gary Clark Jr. a mindennél tágasabb texasi égbolt alatt, Austinban nőtt fel. Gyerekkorától kezdve a zenének élt, és fiatal kora ellenére ma már a legnagyobbakkal játszhat együtt: a Fehér Házban B.B. Kinggel és Buddy Guy-jal, a Rolling Stones 50. évfordulós koncertjén Jaggerékkel, de Eric Clapton és Jeff Beck mellett is gitározhatott már a texasi zenész. Gary Clark Jr. a Texas blues új csillaga, aki a tradicionalista szubkultúrából ki-kilépve a társműfajokat is beemeli a repertoárjába.
Gary Clark Jr-nak tényleg nem kell hinnie a versenyben, hiszen valóban nincs senki körülötte, akivel lejátszhatná azt. Legfeljebb csak saját magával versenyezhet, hogy mélységben, tudásban és alázatban fel tudjon nőni a nagy öregekhez, akik máris beengedték őt a köreikbe. Zsákutcák persze lehetnek: ha a popipar mégiscsak bedarálja őt, és legközelebb autotune-os r'n'b-vel bünteti a 16 évnél idősebb hallgatóságot; vagy ha kissé kiöregedve olyan nehezen tolerálható fazonná válna, mint Lenny Kravitz. Gary Clark Jr. 28 éves, tehát az egyik nyilvánvaló mesterét, Hendrixet is elragadó mágikus 27-et túlélte – így remélhető, hogy majd 72 évesen is tolni fogja a bluest. Addigra hozzá is öregszik." (Rajcsányi Gellért, mandiner.hu)



A számok:
01. Bright Lights 05:24
02. Don't Owe You A Thang 03:36
03. Things Are Changin' (Live/Solo Acoustic) 04:31
04. When My Train Pulls In (Live/Solo Acoustic) 08:15
05. Third Stone From The Sun / If You Love Me Like You Say - (Live In Charlottesville,VA) 12:34
06. Bright Lights (Live In London, England) 10:56

Kód
http://tny.cz/2a2abd37

Name *:
Email:
WWW: