Péntek/Friday, 2017 Jún 23, 8:05:22
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
ek1960 , BVITCH , hocaapu , pajapilaMa itt jártak:
Levin, galamb, tibuno1, osomfai, Georgie, rigoboy, Gledix, kalmy, fodori, DArdanella, zozo54, vpetti, susdomes, DomiTibi, topo, stevehu03, gshlz15, gykrantz, roarrr, taddeo, Jamby, pajapila, Laosz, hocaapu, lui59, DNS07, szungyus, larryz, limre, ols, snagyz, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Május/May » 21 » Glenn Kaiser Band - Carolina Moon (2001) Grr Records
Glenn Kaiser Band - Carolina Moon (2001) Grr Records
2:57:08

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Blues-rock | Megtekintések száma: 970 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1  
A 2012 Szeptember 26-i bejegyzés frissítése.

Glenn, és társai már jártak a kuckóban.
A passzio.hu írja róluk:
"Glenn Kaiser nem éppen ma kezdte a zenélést. A '70-es évektől hallhattuk számos lemezen zenekara, a Resurrection Band (Rez) énekes/gitárosaként. A '90-es években aztán elkezdett szólóalbumokat is 'gyártani', amelyek vagy a blues, vagy a dicséret kategóriába fértek bele. Később aztán Glenn maga mellé vette egyik kedvenc basszgitárosomat, Roy Montroy-t a Rezből, valamint Ed Bialach-ot, aki szintén nem ismeretlen a Rez-rajongók számára, hiszen több ízben közreműködött a banda lemezein.
Ők hárman alkotják a Glenn Kaiser Bandet, aminek a 'Carolina Moon' a második albuma a 2000-es 'Winter Sun' után. A GKB a blues-rock mellett kötelezte el magát, épp ezért a 'Winter Sun'-t a hagyományos értelemben nem vehetjük bemutatkozó korongnak, hiszen Glenn és Roy már a Rez színeiben számtalan hasonló stílusú nótát írt és játszott együtt. Mindez olyannyira igaz, hogy a 'Rooster Crow' vagy a 'Winter Sun'-on hallható 'On My Dyin' Bed' eredetileg Rez-dal volt. A GKB azért persze jóval bluesosabb a Reznél - az imént említett két dalt is jelentősen átdolgozták -, de a rock is rendesen szóhoz jut benne; valahogy úgy, ahogy a nagy öregek, a Led Zeppelin és társai csinálták valaha. Akárcsak a 'Winter Sun', a 'Carolina Moon' is széles spektrumát jeleníti meg a bluesnak, a lassú és gyors tradicionális témáktól a modernebb, rockosabb szerzeményekig van itt minden. Glenn itt is beveti a gitár mellett két kedvelt hangszerét, a szájharmonikát és a dobrót, ha kell.

Az 'örökifjú' Glenn Kaiser nemhogy visszafogná magát, ahogy éveinek száma gyarapszik, épp ellenkezőleg: minél előrehaladottabb a korban, annál energikusabbnak tűnik, ahogy - pásztori szolgálata mellett - újabbnál újabb lemezei jelennek meg. Ahogy mondani szokás: 'Isten tartsa meg a jó szokását!'"A számok:

1.Torch
2.Out Cold
3.Mercy
4.Carolina Moon
5.Gonna Meet You At The Station
6.Changin' Wind
7.Country Mile
8.Storm
9.Fuss & Moan
10.Grinder
11.I Forgive You
12.Rooster Crow

Kód
http://pasted.co/c6425c1d

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]