Hétfő/Monday, 2017 Máj 29, 11:45:18
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
SagittariusMa itt jártak:
Levin, galamb, dobitibi, tibuno1, osomfai, KTib962, rigoboy, Gledix, kalmy, Fazék, DArdanella, zozo54, Yes, susdomes, DomiTibi, topo, Primula, gshlz15, szapim, gykrantz, roarrr, taddeo, Laosz, Joski, csabszem, joepapa, 19MSsj, Gyulam, DNS07, larryz, blueraincoat, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Május/May » 15 » Gustavo Santaolalla - Babel - OST [2 CD] (2006) Concord Records
Gustavo Santaolalla - Babel - OST [2 CD] (2006) Concord Records
1:29:06
320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: OST | Megtekintések száma: 415 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
0
1  
Fegyverlövés dörren a marokkói sivatagban. Ez indítja el egy amerikai turistapár küzdelmét a túlélésért, és köti őket a világ másik három pontján lévő emberekhez. Két marokkói fiúhoz, akik akaratlanul bűnözőkké válnak, egy dadushoz, aki két amerikai gyermeket igyekszik átcsempészni a mexikói határon, valamint a siket, problémás japán tinédzser apjához, akit a rendőrség köröz. A földrajzi távolság, a kultúra és a nyelv által elválasztott négy csoport a közös végzet felé tart. Néhány nap alatt mindegyikük megtapasztalja a tökéletes elveszettség érzését, miközben fölfedezik a kapcsolódás és a szeretet valódi mélységét.

"A Bábelt az a morális, belső igény hívta létre, hogy megtisztuljak és beszéljek mindarról, ami betöltötte a szívem és az elmém - mondja a rendező. - A legnagyobb élmény az volt számomra, hogy elkezdtem forgatni egy filmet az emberek közötti különbségről, arról, ami elválaszt bennünket, a fizikai és nyelvi korlátokról. Útközben rádöbbentem, hogy valójában arról készítek filmet, ami összekapcsol bennünket: a szeretetről és a fájdalomról."

A Bábel középpontjában a huszonegyedik század egyik legnagyobb problémája áll: az emberek közötti kommunikáció hiánya. A legszomorúbb az egészben, hogy nem kell elveszni a marokkói sivatagban, vagy a tokiói forgatagban, hogy elszigeteltnek, magányosnak érezzük magunkat. Inarritu szerint a legborzasztóbb magány az, amit magunkkal, a feleségünkkel, a gyermekeinkkel élünk meg. Alejandro González Inárritu rendező úgy véli, a film olyan nemzetközi nyelv, amely segítségével a művész áttörheti a valós és a kommunikációs gátakat bárhol a világon. "Nincs tökéletesebb eszköz a nyelvi korlátok áttörésére, mint a zene és a látvány. Ezeket nem szükséges lefordítani, mert általános emberi érzelmeket érintenek meg" - mondja.

Gustavo Alfredo Santaolalla (1951) argentin zeneszerző, zenész és producer, a spanyol nyelvű latin-amerikai rock egyik megteremtője. Zenéjében rock, pop, folk, new wave elemek keverednek afrikai és népszerű latin ritmusokkal. Az 1980-as évek óta a nemzetközi zeneipar egyik legsikeresebb embere, aki számos tehetséget fedezett fel és indított el a karrier útján. A Babel zenéjéért Oscar díjat kapott.

CD 1
01. Tazarine
02. Tu Me Acostumbraste
03. September-The Joker (ATFC’s Aces High Remix)
04. Deportation/Iguazu
05. World Citizen-I Won’t Be Disappointed/Looped Piano
06. Cumbia Sobre El Rio
07. Hiding It
08. Masterpiece
09. Desert Bus Ride
10. Bibo No Aozora/Endless Flight/Babel
11. Tribal
12. Para Que Regreses
13. Babel
14. Amelia Desert Morning
15. Jugo A La Vide
16. Breathing Soul
17. The Blinding Sun

CD 2
01. Only Love Can Conquer Hate
02. El Panchangon
03. Two Worlds, One Heart
04. The Phone Call
05. Gekkoh
06. The Catch
07. Mujer Hermosa
08. Into The Wild
09. Look Inside
10. The Master
11. Oh My Juliet!
12. Prayer
13. El Besito Cachicurris
14. Walking In Tokyo
15. The Visitors
16. Morning Pray
17. Mi Adoracion
18. The Skin Of The Earth
19. Bibo No Aozora/04

Kód
http://pasted.co/da02a40d

0
2  
A film magyar szinkronnal:

Kód
http://chouhaa.info/embed-8vscc0i6lzv5-620x350.html

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]