Péntek/Friday, 2024 Ápr 26, 5:45:42
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Július/July » 22 » Hiromi - Alive (2014) Telarc Records
Hiromi - Alive (2014) Telarc Records
10:23:51
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Fusion | Megtekintések száma: 893 | Hozzáadta: gykrantz
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
A japán Hiromi Uehara (35 éves) hat esztendősen ült a zongorához, tizenkét évesen koncertet adott, a Yamaha iskolájában tanult, tizenhét éves korában már a Mesterrel, Chick Coreával zenélt. 1999-ben tanulmányait a bostoni Berklee College of Musicban folytatta, ahol a világhírű Ahmad Jamal lett a mentora. Hiromi 2003-ban világkörüli turnéra indult, ekkor jelent meg bemutatkozó albuma is. Innentől szinte évente adott ki lemezeket különböző formációkkal, hamar világszerte ismert és ünnepelt zongorista lett a törékeny lány.

Hiromi 2010-ben hívta életre trióját két zseniális zenésszel, Anthony Jackson basszusgitárossal és Simon Phillips dobossal. Közös munkájuk első darabja egy évvel később látott napvilágot Voice címmel, amelyet 2012-ben a Move követett – a siker egyértelmű.

Az új anyag, követve a hagyományokat, ismét csak varázslatos hangulattal ajándékozza meg a nagyérdeműt. Hiromi kivételes zongorista: játéka virtuóz, színes, magával ragadó, úgy mesél történeteket, hogy a hallgató figyelme egy másodpercre sem lankad. A ritmusszekció hírnevéhez méltóan szolgálja-erősíti a főszereplőt.

A Hiromi Triót bátran ajánlom nem csupán a jazzistáknak (tulajdonképpen nem is tisztán jazz ez), hanem minden nyitott fülű és szívű zenebarátnak, ki tartalmas és maradandó szórakozásra vágyik. Lélekerősítő album, mely beragyogja a szürke hétköznapokat. (-szilágyi- , riff.hu)

Köszönjük kedves Gykrantz!



A számok:
1. Alive
2. Wanderer
3. Dreamer
4. Seeker
5. Player
6. Warrior
7. Firefly
8. Spirit
9. Life Goes On

A zenészek: Hiromi - zongora; Anthony Jackson - basszusgitár; Simon Phillips - dob

Kód
http://tny.cz/fc688648

Name *:
Email:
WWW: