Péntek/Friday, 2024 Ápr 26, 5:31:24
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » December » 12 » Honeybeast - Bódottá (2015) Gold Record Music
Honeybeast - Bódottá (2015) Gold Record Music
3:25:32

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Pop | Megtekintések száma: 1115 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 3
1 Levin  
0
A hattagú Honeybeast még Honey Bee néven 2005-ben alakult Szegeden, Bencsik-Kovács Zoltán gitáros a kezdetektől a fő dalszerzőnek és szövegírónak számít, ő jegyzi A legnagyobb hős című számot is, amelyet az elődöntőből és a középdöntőből is a tévénézők szavazatai juttattak tovább.

"Igaz, hogy a Petőfi Rádió játssza néhány dalunkat, például a Maradok címűt, és évek óta fesztiválokon is fellépünk, de eddig nem volt komoly rajongótáborunk, minket is meglepett a sok ránk adott voks. A döntőben pedig, a zsűri szavazatai alapján kialakuló végső négy állva maradt produkció közül a közönség fog dönteni. Reménykedünk, hogy lehet esélyünk. Nyerjen szegedi, ha nem mi, akkor a Fool Moon" - mondta Bencsik-Kovács Zoltán az MTI-nek.

A szám még nem volt teljesen kész, amikor menedzsmentjük, a Gold Record javasolta, induljanak A Dalban, sőt egy másik dalt is beadtak, végül az előzsűri döntött A legnagyobb hős mellett.
A műsor meghozta a Honeybeastnek a széleskörű ismertséget. A csapat 2009-ben Parazita címmel CD-t jelentetett meg, majd változások következtek: három régi taghoz (Bencsik-Kovács mellett Tatár Árpád gitároshoz és Kovács Tamás doboshoz) Lázár Tibor basszusgitáros, Kővágó Zsolt billentyűs csatlakozott, végül Czutor Anett énekesnőt Tarján Zsófia, a Kőbányai Zenei Stúdió Művészeti Szakiskola hallgatója váltotta. Tarján Zsófia korábban egy death metál zenekarban szerepelt, a Balkan Fanatikban pedig rappelt.

A Honeybeast stílusa megváltozott: az elektronika maradt, de az addigi angol nyelvű brit indie rockot a magyar nyelv ritmikájára írt zene váltotta fel.
Új lemezük címadó dala a „Bódottá” a gyereknyelv játékosságát felhasználva látszólag könnyedén járja körbe a boldogság témakörét. Elmúlt a nyár, az eufórikus fesztiváloknak vége… - A boldogság megfoghatatlan, amikor azok vagyunk, nem tudjuk, amikor nem, vágyakozunk utána, ilyen az ember természete. Egyszerre könnyed és mély ez a téma. – fejti ki Bencsik-Kovács Zoltán dalszerző, szövegíró, gitáros. A „Bódottá” szerzeményeiben zeneileg minden benne van, amit szeretünk a Honeybeastben: ultradallamos, gazdag harmóniavilág és színvonalas hangszerelés jellemzi, melyben minden egyes hangnak, effektnek értelme van. Az új album ugyanakkor zenei fejlődés eredménye, naprakész, elektronikus zenei megoldások is megjelennek benne. A szövegek egyes dalokban besűrűsödnek, a gitárok kicsit visszahúzódnak és a billentyűs hangszerek kerülnek előtérbe, melyek mellett ezúttal a fúvós hangszerek is előkerülnek.

A számok:
1. Csakazértis
2. Bódottá
3. Ül
4. Miért töröd magad?
5. Kúszónövény
6. Engedjük el
7. Hetes
8. Neked ez a szerelem
9. A szeretet él
10. Bányászkórus
11. Bud Spencer
12. Apás
13. Gravitáció
14. Atomkemény

A zenészek:
Tarján Zsófia - ének
Bencsik-Kovács Zoltán - gitár, vokál
Tatár Árpád - gitár
Kovács Tamás - dob
Lázár Tibor - basszusgitár
Kővágó Zsolt - szintetizátorok, vokál

Köszönet a Naftamusic.net eredeti feltöltéséért!

Kód
http://pasted.co/41dc9cb1

2 Kibic  
0
Köszönöm! smile

3 Levin  
0
Szívesen.

Name *:
Email:
WWW: