Hétfő/Monday, 2017 Jún 26, 1:11:06
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
peterkovaMa itt jártak:
watabe
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Június/June » 20 » In Gowan Ring - Hazel Steps through a Weather Home (2002)
In Gowan Ring - Hazel Steps through a Weather Home (2002)
1:46:44

VBR
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Egyéb/Other | Megtekintések száma: 1228 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1  
A 2009 Augusztus 17-i bejegyzés frissítése.

Az In Gowan Ring nevű amerikai, Utah államban működő együttes egyáltalán nem szokványos zenét játszik. Egyik lemezük kapcsán a moonshadow.hu így ír róluk:
"Ma hallottam először az In Gowan Ring muzsikáját, de dél óta - azaz körülbelül nyolc órája - nagyjából folyamatosan a Twin Trees megy.

A mai időjárás - a szürke és az eső - valami nyugodalmas, őszies zene keresésére késztetett. Az Empyrium és a Tenhi után úgy döntöttem, hogy itt az ideje valami újat hallani... Így kötöttem ki ennél a zenekarnál. Nem bántam meg.

Képzeljétek el az Empyriumot jóval csiszoltabb és törékenyebb hangzással, több hangszerrel és tiszta, halk énekkel. A zenében nagyon sokféle hangszert hallhatunk, a legtöbbnek még a nevét sem tudom. A számok néhol kicsit a középkori zenékre emlékeztetnek, néhol népzenei elemek bukkannak fel bennük - ez furcsa irányt ad az enyhén pszichedelikus zene által elvarázsolt gondolatoknak. A zene hatására egyszerre virágok között találod magad egy tavaszi réten, aztán ősi, mohos fatörzsek közé visz az ösvény. Megállsz gyönyörködni a moha élénkzöld színében, a szél megringatja a lombokat a fejed fölött. Kis, hűs vizű forrásra lelsz, a kristálytiszta vízre száraz falevél hull. A természethez visz közelebb ez a zene.

Az IGR weboldala is nagyon tetszik - ízléses, emberközeli, békés. Semmi extra, de nem is hiányzik róla semmi.

Üljetek le szép csendben és nézzetek ki az ablakon. Gyújtsatok füstölőt vagy gyertyát, kerítsetek egy csésze forró teát és gondolkodjatok egy kicsit. Ez a zene erre készteti az embert - és higgyétek el, nem jártok vele rosszul."

A zenészek: Violin and viola by Annabel Lee, Cello by Margie Wienk, Sackbuts by Philip & Gayle Neuman, Bodhran by Michael Moynihan, Morphological collusion by Mnortham, Composition, arrangement and other instrumental performance by B'eirth.

A számok:
1. Orb Weavers
2. Hazel Steps
3. The Seer And The Seen
4. Kingdom Of The Shades
5. Morning's Waking Dream
6. A Poet's Lyre
7. Wind That Cracks The Leaves
8. Two Towers

Kód
http://tny.cz/c7eb4181

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]