Péntek/Friday, 2024 Ápr 26, 11:01:06
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Március/March » 5 » Irie Maffia - Nagyon jó lesz (2013) Irie Maffia
Irie Maffia - Nagyon jó lesz (2013) Irie Maffia
5:45:14
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: ??? | Megtekintések száma: 941 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
Közel három év telt el az Irie Maffia előző, What's My Name?! című lemeze óta, melyet a hazai színpadok egyik legjobb koncertzenekarának tartott együttes intenzív koncertezéssel és fesztivál-fellépésekkel töltött. Az időközben született dalokat az elmúlt egy évben kezdték albummá formálni, és a legutóbbi hónapokat a felvétel és a keverés töltötte ki. “Nemcsak zenészek vagyunk, de rengeteget dj-zünk is” - indokolja a produceri munkákat ellátó Élő Márton (ELO) és Horváth Gáspár (Jumo Daddy), hogy miért törekednek a Maffia hangzásába a mai elektronikus tánczenék elemeit beépíteni. A két ritmusgyáros szerint az előző lemezről alig játszanak egy-két dalt az Irie Maffia Soundsystem bulik alkalmával, ezért azt szeretnék, ha a 2013-as album jelentős része a klubokban is megállná a helyét. Az elmúlt években ennek köszönhetően produceri eszköztáruk is jelentősen bővült samplerekkel, szintikkel és egyéb elektronikus kütyükkel.
Természetesen az Irie Maffia rajongók keménymagjának sem kell aggódnia az új dalok miatt, hiszen nemcsak az MC-k (Sena, Busa, Columbo és Kemon) jelentik a folytonosságot a régi és az új hangzás között, de a gazdag élő hangszerpark is ugyanúgy jelen lesz a lemezen és a koncerteken is. Az albumon a hazai vendégszereplők mellett (Mohamed Fatima - Fever, Akkezdet Phiai - Livin’ It Easy) a jamaikai szupersztárt, Beenie Mant is megnyerték egy dancehall-moombahton bomba erejéig.
Az Irie Maffia a koncertek alkalmával is arra készül, hogy a színpadi hírnevét megalapozó lendületet megőrizve adja vissza az új, változatosabb hangzású album dalait. Az album megjelenése előtt először az A38 színpadán láthatják a rajongók az új színpadi show-t, mert a zenekar a Budapesti Korai Fejlesztő Központ javára ad jótékonysági koncertet. A központ fő tevékenysége a kora gyermekkori intervenció, mely 0-6 éves korú, megkésett, eltérő fejlődésű, vagy fejlődési zavar szempontjából veszélyeztetett kisgyermeknek és családjának nyújt komplex segítséget. (a38.hu)

A zenekar tagjai
Sena Dagadu: ének, rap; Kéri András (MC Columbo): ének, vokál, ragga, rap; Busa István (Busamann): ének, vokál, rap; Élő Márton (Dermot): harsona; Horváth Gáspár (Jumo Daddy): billentyűk; Havas Miklós (Doktor úr): basszusgitár; Szekér Ádám: gitár; Dési Tamás: dob; Meggyes Ádám (Mézi): trombita; Oláh Antal (Zsömi): ütős hangszerek; Baranyai Ákos (DJ Future): szkreccs
+
Akkezdet Phiai: rap; Török Ádám: fuvola, ének

A zenekar lemezét a Facebookon ingyenesen elérhetővé tette. Példaértékű gesztus.

A számok:
01. Zene zeng
02. Feeling Great
03. Nagyon jó lesz
04. Fever In Her Eyes
05. Cross The Roads
06. Take It All
07. Badest
08. Livin' It Easy
09. Utcára kockák
10. See No Barrier
11. Talk Of The Town
12. Pretty Little Thing
14. Bloodshot Eyes

Kód
http://tny.cz/90afe01d

Name *:
Email:
WWW: