Péntek/Friday, 2024 Már 29, 0:54:39
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Október/October » 12 » JT Coldfire - Always & Never (2012) Crazy Sun Publishing
JT Coldfire - Always & Never (2012) Crazy Sun Publishing
3:54:24

on Grooveshark
320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Blues | Megtekintések száma: 667 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
A 2012. Június 1-i bejegyzés frissítése.

"JT Coldfire a Texas állambeli Corpus Christiben született 1980-ban, majd húsz évesen New Yorkba költözött, ahol hosszú esztendőkön át stúdiózenészként dolgozott. A Világkereskedelmi Központ ikertornyai elleni terrortámadás után döntött úgy, hogy Austinban telepedik le. A szólókarrierje beindítása óta évi kétszázötven koncertet ad, van úgy, hogy egy nap három alkalommal is fellép, ilyenkor azonban nem ismétli meg ugyanazt a számot kétszer.
A 2008-ban elkészített lemeze, a Crazy Sun megjelenését követően lehetősége adódott Svédországban turnézni. A skandináv országban barátságokat is kötött, amelynek köszönhetően svéd stúdióban, svéd zenészek közreműködésével került rögzítésre legújabb albuma, az Always & Never. A CD központi dala az I’m The Best Thing You Ever Had című lassú blues. Valahányszor meghallgatom ezt a szerzeményt, a hideg futkos a hátamon. Nem lehet érzelmek nélkül elmenni az Anna-Carin Borgstrommal előadott duett, a Let’s Go For A Drive vagy a lemez egyetlen akusztikus tétele, a Feelin’ The Music mellett sem. Az ezerarcú Coldfire az It’s Alright With Me-t George Thorogood stílusában adja elő, míg a Party Lovin Pappa-val az ’50-es évek rock ’n’ rollját idézi meg. Tökéletes zárószám a Tired Man’s Blues, melyet Clas-Goran Dahlberg tangóharmonika játéka tesz emlékezetessé.
A lassan húsz éve a pályán lévő texasi muzsikus friss albumával kiváló időtöltésről gondoskodik. Az egyetlen negatívum, amit felhozhatok a CD-vel kapcsolatban, az a hosszúsága, ugyanis a tizenegy dal játékideje alig több mint fél órát tesz ki." (HOATI, BLUESVAN.HU)


A számok:
01. Toast To A Bluesman
02. King Be
03. Rather Die In My Sleep
04. Let's Go For A Drive
05. Get It On (In The Back Of The Bar)
06. It's Alright With Me
07. Tell Me, Mama
08. Tired Man's Blues
09. Feelin The Music
10. Party Lovin Pappa
11. I'm The Best Thing You Ever Had


Kód
http://tny.cz/6e6250b0

Name *:
Email:
WWW: