Csütörtök/Thursday, 2017 Jún 29, 8:19:52
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
abaaba , heinzelmann1950Ma itt jártak:
Levin, osomfai, rigoboy, Fazék, stevehu03, roarrr, Laosz, hocaapu, Gyulam, Deodato, Tibor43, kuckó, nagyboti, ap_small, hydroregia, stuar, fgmano, maedina, MorseSB, jazola, Öcsibácsi, catfree, Petyko70, 2pumukli, pooly73, quintus, nemecsek, sarkad, Crimson, SumiSky, Sandrej, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2017 » Április/April » 2 » Julie Feeney - Pages (2011) Julie Feeney
Julie Feeney - Pages (2011) Julie Feeney
4:34:33

320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Pop | Megtekintések száma: 691 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1  
A 2012 Augusztus 27-i bejegyzés frissítése.

"Korántsem lehet azt mondani, hogy a különleges zenei világot képviselő, ír származású előadó, Julia Feeney – lemezkiadás szempontjából - túlságosan elkényeztetné a rajongóit. Ugyanis az énekes-dalszerző Pages címet viselő albumára négy évet kellett várniuk. A 2005-ös debütáló koronghoz (13 Songs) hasonlóan az új produkció is igazi "hand made termék". A lemezen található valamennyi dalt Feeney írta, komponálta, hangszerelte és a produceri feladatokat is magára vállalta. Ezenkívül az anyag művészeti tervezését is ő végezte. Az eredmény talán még az előzőnél is gazdagabb hangzásvilágú album.
A Feneey által képviselt zenei stílus meglehetősen nehéz kategorizálni. Ha el tudunk képzelni egy klasszikus zenei alapokon nyugvó zenei világot amelyben ír zenei elemek éppúgy felbukkanhatnak, mint ahogyan musical-es momentumok, akkor beléptünk a Feneey-féle „dimenzióba”. Egyedisége miatt nehéz őt bármelyik ismert előadóhoz is hasonlítani. De, ha mindenképpen „társítani” szeretnénk hozzá egy közismert nevet, akkor elsőként Enya nevét említeném. Bár kétségtelenül sok a kettőjük között a különbség is, de az általuk megteremtett hangulatvilág nagy rokonságot mutat (ez különösen igaz a Love Is A Tricky Thing és az Impossibly Beautiful című számokra).
Az ajánló végén olvasható a stáblista a közreműködő művészekről, amelyből kiderül, hogy Feneey a „monumentális” zenei világa megvalósítása érdekében – gazdasági válság ide vagy oda - nem fukarkodott a muzsikusok meghívásával. Aki meghallgatja a lemezt az hallani fogja, hogy ez nem egy öncélú nagyzolás volt a részéről – a lenyűgöző végeredmény önmagáért beszél.
Csak egyetlen negatív észrevételt fűzhetek a Pages címet viselő albumhoz. Ez pedig a játékidő hossza. Akár merről is nézem egy ilyen minőségű produkcióból ez a 35 perc bizony nagyon sovány műsoridő. Az énekesnő hangját sokkal hosszabb ideig is szívesen hallgatná az ember. Remélhetőleg a következő album megjelenéséig nem kell ismét éveket várni." (Czékus Mihály, Hifipiac.hu)


Közreműködnek:Julie Feneey /ének, Pieter André Swanepoel/ hegedű, Diane Daly /hegedű, Kenneth Rice/ hegedű, Louis Roden / hegedű, Ioana Petcu Colan /hegedű, Oonagh Keogh / hegedű, Clíodhna Ryan/ hegedű, Maria Ryan /hegedű, Mark Coates Smith /brácsa, Cían Ó Dúill/ brácsa, Edward Creedon /brácsa, Ben Rogerson /cselló, Richard Angell/ cselló, Mercedes Caroll /nagybőgő, Aisling Ennis/ hárfa, Vourneen Ryan/ fuvola, Lauren Weavers/oboa, Ramon Wodkowski/ klarinét, John Hearne/fagott, Simon Menin /trombita, James Palmer/ vadászkürt, Jocelyn Lightfoot/vadászkürt, Michael Marshall /harsona, Ger McDonnell /ütősük, Stephen Kelly /ütősök.

A számok:
01. Love Is A Tricky Thing (3:10)
02. Impossibly Beautiful (2:51)
03. Grace (2:55)
04. Valentine's Song (2:40)
05. One More Tune (2:49)
06. Myth (3:03)
07. Mr. Roving Eye Guy (3:31)
08. Stay (4:09)
09. Life's Nudge (3:02)
10. Monster (2:00)
11. Nothing To Declare (2:18)
12. Knock Knock (2:45)

Kód
http://tinyurl.com/mbpuos3

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]