Hétfő/Monday, 2017 Jún 26, 9:41:37
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:
Levin, osomfai, rigoboy, Fazék, SzKarSz, roarrr, ama55, Laosz, ols, kondasdiszno, Tibor43, dancsuj, hoppika, zokubizo, ap_small, tomo, fgmano, bernard, maedina, jeszenakjanos, MorseSB, jazola, Öcsibácsi, andor60, catfree, Petyko70, 2pumukli, isoprog, watabe, beida8, nemecsek, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Január/January » 4 » Loreena McKennitt - A Winter Garden - EP (1995) Quinlan Road
Loreena McKennitt - A Winter Garden - EP (1995) Quinlan Road
4:23:38

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: World | Megtekintések száma: 912 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 3
0
1  
A 2013 Január 7-i bejegyzés frissítése.

Loreena McKennitt (teljes nevén Loreena Isabel Irene McKennitt) 1957. február 17-én született, a kanadai Mordenben.

Énekesnő és dalszerző, hárfán és zongorán egyaránt kitűnően játszik. Műfaja az úgynevezett világzene: elsősorban a kelta és Közel-keleti hagyományokból merít.

Édesanyja ápolónő, édesapja állatkereskedő volt. A kisvárosban, ahol felnőtt írek, skótok, izlandiak és németek laktak. Ő maga ír és skót ősökkel büszkélkedhet. Loreena eredetileg állatorvosnak készült, gyermekkorában pedig felföldi táncokat tanult – ennek professzionális szinten való művelését egy autóbaleset törte derékba. Ekkor kapta meg nagyanyja zongoráját: ezen tanult játszani.

Albumaihoz mindig kis füzetecskét mellékel: ebben az egyes dalokkal kapcsolatos gondolatai mellett naplójából is részleteket oszt meg a hallgatóval. Loreena albumait mindig kutatások, utazások előzik meg és inspirálják.
Albumait hallgatva egy csodálatos, végtelen utazás részesei lehetünk. Feltárul előttünk egy jobb és szebb világ, ahol mélységesen mélyen emberiek és emberségesek vagyunk.
"Ha valaki fölteszi a nagy kérdést: "Ki vagyok én?" és "Miért vagyok itt?", úgy tűnik: a múltba vezető utak megértése is éppoly fontos, mint a jövőbe mutatóké, legyen az egyéni vagy kollektív, szeretetből vagy tudásszomjból fakad-e."

"Rendkívül szerencsésnek tartom magam, amiért képes vagyok rá, hogy tehetségem járművét kíváncsiságom és képzelőerőm üzemanyagával hajtsam. Ez lehetővé teszi számomra, hogy emberi mivoltunk nagyobb mélységeit tárjam föl, és az emberi feltétel ily módon kézzelfoghatóvá, jelentőségteljessé válik. Ez megtanított arra, hogy miközben kollektív történelmünk csúcspontján vagyunk, és a nap végére nemcsak hogy többé-kevésbé ugyanazok voltunk és vagyunk, hanem talán több dolog köt össze minket, mint amennyi szétválaszt. Ez olyan erő, melyben hinnem kell."
(VicGilson, spiritus.blog.hu)

A számok:
01 - Coventry Carol (02:20)
02 - God Rest Ye Merry, Gentlemen (06:49)
03 - Good King Wenceslas (03:19)
04 - Snow (05:04)
05 - Seeds Of Love (04:54)

Kód
http://pasted.co/9a788954

2  
Kedves Levin,

jelzem a FLAC link nem muxik. Koszonettel, zz

0
3  
Hát ezt elég hamar törölték.
Köszönöm, hogy jelezted, frissítettem.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]