Péntek/Friday, 2017 Máj 26, 3:48:17
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:
Levin, tibuno1, beriba, Gledix, kalmy, Fazék, zozo54, Yes, Chris, susdomes, roarrr, taddeo, Laosz, joepapa, DNS07, larryz, fisglass, Rafiki, Mogorva, ols, kuttyt, kondasdiszno, Tibor43, ZOSO1968, Marcipán, gabor1951, nagyboti, hydroregia, biril, ek1960, wolfrock, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Augusztus/August » 8 » Neil Young - Le Noise (2010) Reprise Records
Neil Young - Le Noise (2010) Reprise Records
8:55:29

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 1308 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 3
0
1  
A 2010 Október 15-i bejegyzés frissítése.

Az Est.hu írja a lemezről: "Az újdonságok felé nyitott Neil Young ötven éves, meghatározó és sokakat megihlető pályájának harmincötödik szólólemezéhez érkezett a legendás, például a Joshua Tree-t is jegyző Daniel Lanois producerrel. Ha igaz, az albumot is róla nevezték el.
A Le Noise Young falzettjére és a Lanois stúdiókellékeivel fűszerezett, fűrészelt, torzított, roncsolt és erősített zajos gitárra fókuszál, vastag és vakolatlan falak tövében. Lanois és Young együttműködése látványosan teremti meg az új Neil Young szobrot, a bazaltból faragott magányos hajóst, mely két-három akusztikus pihenősziget útbaejtésének kivételével a saját maga keltette zúgás könyörtelen hullámain halad előre.

Young az egymásra halmozott, hol elmosott, hol éles rétegek, a maguk után tartalmas torzulást húzó gitárok hangfüggönyéből énekel kifelé, próbálja meghaladni a saját határait, ami ugye sokszor nem is sikerül, de képes elég erős és szuggesztív maradni ahhoz, hogy tömegeket állítson háta és frissen hímzett zászlója mögé - előbbi hatvannégy éves, utóbbit pedig a tapasztalatok és következtetések megosztásának nemzetközi szimbóluma, a rubin orrszarvú díszíti. Visszhangok, ezerfelől közlekedő, gyengülő és erősödő töredékek, stabil és sallangok nélküli alapgondolatok, minimum felkijáltójelként értékelhető indulások és folyamatosan fenntartott, izgalmas feszültség keretezi a Le Noise dalait.

Neil Young ereje teljében tér vissza, és hozza magával a mozdíthatatlan hegyek stabilitását, meg azt a környezetet, amelyben legújabb lemeze az emelkedett és az emberi, illetve a gyengéd és a kemény minőségeit egyszerre képes mutatni. Nincsenek kérdések, történetek és kijelentések alapoznak a két veterán együttműködésének, amitől az album kimondottan karakteres ízzel bíró anyag lesz."A számok:
01. Walk With Me
02. Sign Of Love
03. Someone’s Gonna Rescue You
04. Love And War
05. Angry World
06. Hitchhiker
07. Peaceful Valley Boulevard
08. Rumblin

Kód
http://pasted.co/3894fc79

2  
Nem vagyok Neil -rajongó, munkássága eddig teljesen kívül esett a látókörömön. Ez a lemez viszont telitalálat! Hihetetlen különleges ez az agyontorzított, vastag hangzás! Ritka jó lemez. Köszönöm, hogy meghallgathattam!

0
3  
Nagyon szívesen!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]