Csütörtök/Thursday, 2023 Feb 02, 9:49:43
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Augusztus/August » 6 » Ozzy Osbourne - Scream (2010) Epic Records
Ozzy Osbourne - Scream (2010) Epic Records
3:39:52
320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 1590 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
A 2010 Szeptember 19-i bejegyzés frissítése.

Passzio.hu:"John Michael (Ozzy) Osbourne 1948. December 3-án született Birminghamben. Szülei egyszerű emberek, 2 bátyja és 3 nõvére társaságában, szegénységben él. A mára legendássá vált Ozzy becenév még gyerekkorában ragad rá, az Osbourne rövidítéseként. 15 éves korában otthagyja az iskolát, a család anyagi helyzete miatt munkát vállal, kihordó-fiúként áll alkalmazásba. Ezt hamar megutálja, egy hentesnél kezd el dolgozni ezek után. Az állatok felaprításától, kibelezésétől rosszul lesz, ezért újból munka után néz.
Végül a helyi autógyárban helyezkedik el, ahol anyja is dolgozik. Ozzy hamar elégedetlen lett a kis jövedelemmel, ezért a bűnözés fele fordult.
Kisebb boltokba, lakásokba tör be, de mivel nem visel kesztyût az ujjlenyomatai alapján hamar azonosítják és elítélik. 6 hétre börtönbe kerül, ahol saját magának készít tetoválásokat.
A leghíresebb ezek közül a bal kezén, az ujjain lévő O-Z-Z-Y felirat, illetve a térdein lévõ mosolygó arcok. A börtönben elhatározza, zenész lesz. Nem sokkal szabadulása után találkozik egy régi barátjával, aki beszámol neki arról, hogy épp egy együttest alakít, és már csak egy énekes hiányzik a bandából. "Én pont énekes vagyok!"- mondta Ozzy, és elrohant egy üzletbe mikrofonért.
Így kezdődött Ozzy karrierje. Ez a banda Music Machine néven futott, amiből hamarosan kilépett. Hangos, kemény zenét akar csinálni. Fölad egy hirdetést, amiben "Egy énekes bandát keres, gyorsan". Ezt a hirdetést észreveszi Terence Butler, és úgy dönt, felkeresi Ozzy-t. így jön létre a Rare Breed, ami két koncert után fölbomlik. Eközben Ozzy régi osztálytársa bandát alakít William Ward-al és Anthony Iommi-val, Mythology néven. Az együttes bluest játszik, olyan stílusban, mint pl. a Cream, vagy a The Yardbirds. Ez a banda is hamarosan föloszlik, Ward és Iommi visszatérnek Birminghambe, ahol szintén felfigyelnek Ozzy hirdetésére. Iommi ugyan szóvá teszi, hogy Ozzy-t utálta korábban az iskolában, de hamarosan ez is megoldódik Ward rábeszélõ készségének köszönhetően. Megalakul a banda."
Az albumot valamiért a "fősodratú" média blokkolja, tehát én szeretem.A számok:
01. Let it Die
02. Let Me Hear You Scream
03. Soul Sucker
04. Life Won't Wait
05. Diggin' Me Down
06. Crucify
07. Fearless
08. Time
09. I Want It More
10. Latimer's Mercy
11. I Love You All

Kód
http://pasted.co/0185f074

Name *:
Email:
WWW: