Szombat/Saturday, 2017 Máj 27, 7:13:55
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
Levin , csigabor59 , kuttyt , ddjozsi , catfreeMa itt jártak:
Levin, KTib962, susdomes, gshlz15, gykrantz, Laosz, Fred, Orizatriznyak, Mogorva, kuttyt, csifi1951, siposl, Marcipán, hoppika, nagyboti, biril, bujdoso, fgmano, JoePapi, Gob, catfree, ddjozsi, TündérLala, zolik, Ubiusz, szines, Tutenko1967, kjappp, zene6
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Március/March » 20 » Palya Bea - Nő (2014) Szerzői kiadás
Palya Bea - Nő (2014) Szerzői kiadás
10:57:45


FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: World | Megtekintések száma: 2357 | Hozzáadta: larryz
Hozzászólások összesen: 1
1  
Palya Bea énekes, dalszerző, előadóművész, író. Magyar, cigány és bolgár népzenén nevelkedett, később más népek zenéiről is tanult (szefárd zene, indiai zene). Leginkább saját dalait énekli, amelyben egy megindítóan személyes világ tárul elénk.

Tizenegy szólólemezében nyomon követhető az a folyamat, ahogyan játszik hagyománnyal és modern témákkal, és ahogyan önmagát dalokba gyúrva halad egy belső úton. 2012 októberében életet adott Lili nevű kislányának. Az anyaság Bea életében egy új életszakasz kezdetét jelenti, melyhez új dalok és új zenészek, új zenekar is társul. Bea így ír erről az időszakról: „Lett tizennégy új dal, lett egy új zenekar. Merthogy lett egy új életem is. Megszületett a kislányom, és most óvatosan lépkedek ezen az ösvényen, amely egyszerre az anyáé, a szeretőé, az énekes-dalszerzőé… és a dalok lettek az útjelzőim, segítenek megtalálni, ki is vagyok én ebben az új szakaszban. A zenei nyelv, amely e dalokat röpteti, Kelet és Nyugat közt folyton utazgatva születik. Ott van benne a magyar, bolgár, cigány, zsidó zenei hagyomány, az indiai és afrikai hallásélmények, de ott van benne az európai középkori muzsika, a jazz és más improvizált zenék is, meg az is, amit a nagy dalíró egyéniségektől tanultam. Zenésztársaim is hozzák a maguk személyes zenei hagyományait. Kísérletezünk, mellkast ütünk, több szólamban énekelünk, mondókázunk, sustorgunk, kiabálunk, újra hangszerhez nyúlunk, játszunk, nevetünk, bandává zenéljük magunkat."
Tracklist:

01 - Hívlak téged
02 - Szabadon
03 - Mátyás király és Beatrix királyné találkozásának története
04 - Szavak nélküli
05 - Oly szép vagy nekem
06 - Én Istenem
07 - Kulumatulá
08 - Én is voltam
09 - Emberállat
10 - Beszív-kifúj
11 - A nő
12 - Gyere szeress
13 - Egész nap
14 - Suttognak a vének

Külön köszönet thoms01-nek, az eredeti feltöltésért!


Kód
http://pastebin.com/7iDu4h7z

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]