Péntek/Friday, 2017 Jún 23, 0:55:16
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Március/March » 24 » Sera Cahoone - Sera Cahoone (2006) Szerzői
Sera Cahoone - Sera Cahoone (2006) Szerzői
2:33:24
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Country | Megtekintések száma: 600 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
1  
"Azt hittem Gillian Welch lesz az utolsó, egy szál gitárral kiálló, félszeg country hős, így aztán jól meglepődtem Sera felbukkanásán. Tavaly fedeztem fel, kissé megkésve, hiszen már 2006-ban megjelent első lemeze, mely a szimpla Sera Cahoone címet viseli. Tegyük gyorsan hozzá, ekkor az 1975-ös születésű hölgy már 31 éves volt, szóval rendhagyó esetről beszélünk, már csak élemedett kora miatt is. Aztán itt van a származás. Ha nem is a „szénbányász lánya”, de majdnem, a mindentudó Wikipédia szerint atyja dinamitpatron-kereskedő volt a Colorado hegységben…
Vékonyka alkat, erős hang, szép, tiszta intonáció, mellőzi a szokásos country nyekergést, magabiztosan, bátran süvölt, mint egy süvöltő. Nem igazán felkapott előadó, bár a Kexp rákattant rendesen, és sorra löki a netre a videóit, ezeket a mai napig néhány ezren látogatják.
Ha valaki szereti a minimális dallamkísérettel előadott, egyszerű, őszinte dalokat, akkor nagyon ajánlom, mert nála jobbat ebben a műfajban nehezen talál. Véletlenül most is éppen az első korongot hallgatom, októberben nem is lehet mást hallgatni, borzongatóan szép.
Néha egy kis bendzsó, egy kis hegedű közbeszól, előfordul basszus is, dob is, mégis alig vannak jelen, mintha tudnák az illemet, mintha csak bemutatkoznának, egy kis tea, kis süti, és már távoznak is. Utánuk jön némi szájharmonika fuvallat, személyesen Sera tolmácsolásában, csak az összhatás kedvéért, és ennyi
Pörögni garantáltan nem erre fog a tinik hada, vezetéshez sem ajánlanám, viszont, mint mondottam, októberben, ágyba, lefekvés előtt kiváló görcsoldó." - írta Zömbik József tavaly októberben.
Én csak csatlakozni tudok hozzá.


A zenészek: Sera Cahoone - Acoustic Guitar, Drums, Harmonica, Vocals; Jeff Fielder - Banjo, Guitar [Dobro, Electric]; Eric Himes - Bass; Jason Kardong - Guitar [Pedal & Lap Steel]; Sarah Standard - Violin; Mat Brooke - Backing Vocals.

A dalok:
01 Nowhere To Be Found 3:14
02 Last Time 3:48
03 Couch Song 3:37
04 Take Me Home 3:34
05 You're Lookin' Tired 2:57
06 I've Been Wrong 4:44
07 I'm On Your Side 3:00
08 Long Highway 4:51
09 What A Shame 3:07
10 So Long 3:23

Kód
http://pasted.co/33245a1f

2  
Ez remek zene. Köszönöm szépen!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]