Kedd/Tuesday, 2024 Ápr 23, 5:47:42
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Június/June » 30 » Snowy White and the White Flames - Little Wing (1997/2006) Voiceprint Records
Snowy White and the White Flames - Little Wing (1997/2006) Voiceprint Records
4:03:18

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Blues-rock | Megtekintések száma: 1774 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 4
1 Levin  
0
A 2010 Március 18-i bejegyzés frissítése.

"Snowy White (1948) nevével az átlag rockzene hallgató nem biztos, hogy találkozott. Nem tartozik a legismertebb gitárosok közé e Föld kerekén. Már a névválasztása is furcsa, mert angol nyelvterületeken egy betű eltéréssel Hófehérkét jelent. Barátunk a rock szakmát már a hetvenes években elkezdte, és karrierje mindmáig tart. Zenei pályája meglepően szí­nes, ugyanis megfordult a progresszí­v rockban, a hard rock hőskorát is megjárta, hogy végül a rock-blues-nál kössön ki...
Karrierje első mérföldöve a Peter Green-nel való találkozás volt, akivel életre szóló barátságot kötött. Snowy-nak már ekkor voltak próbálkozásai egy saját együttes létrehozására, de egyik sem robbant elég nagyot, hogy a kis klubkoncertek világából kitörjön. Ekkor jött a felkérés a Pink Floydtól. Snowy persze nem lett a banda teljes jogú tagja, hanem ,,csak" háttérgitáros a koncerteken. Néha még a stúdiómunkálatokba is besegí­tett, hallható is gitárjátéka az Animals albumon. 1977-től kí­sérte a csapatot a turnékon, legnagyobb sikereit az 1980-as The Wall turnén érve el. Ekkor történt, hogy az egyik koncerten nem más állt a közönség soraiban, mint Scott Gorham, gitárost keresve a Thin Lizzy-be. Egyből felfigyelt a kissé visszahúzódó gitáros nagyszerű játékára, és hipp-hopp már meg is kötötték a szerződést. Két album készült vele, a Chinatown és a Renegade. Sajnos a kritikusok nem fogadták kitörő lelkesedéssel a lemezeket, amihez hozzájárult, hogy Snowy-nak nem mást kellett helyettesí­tenie, mint Gary Moore-t, ami valljuk be szinte lehetetlen feladat, főleg a legjobbnak tartott Lizzy album, a Black Rose után. A Renegade-et sok vérbeli rajongó azonban egy méltatlanul alulértékelt, rengeteg nagyszerű dalt tartalmazó lemeznek tartja (Angel of Death, Renegade, Hollywood, Mexican Girl, mind-mind slágerek lehettek volna).
Snowy 1982-ben búcsút mondott a Thin Lizzy-nek. A hivatalos verzió szerint nem szeretett volna tovább rock zenével foglalkozni, de a pletykák arról szóltak, hogy elege lett Phil Lynott drogproblémáiból. 1983-ban került újra a figyelem középpontjába, amikor is a UK Top 10-ig menetelt a Bird of Paradise-zal. Kí­sérteties a hasonlóság e dal és a két évvel későbbi Dire Straits Brothers in Arms cí­mű nóta között... ezt hallgatván mindenki vonja le a maga következtetéseit, nem vádolnék plágiummal egy akkora nevet, mint Mark Knopfler, mondjuk azt, hogy jelentős ihletettség ténye forgott fenn a fent emlí­tett mű megí­rásakor.
Snowy White and the White Flames névvel indult útjára a projekt, melynek terméke Európában a Little Wing cí­men jelent meg." (Adamwarlock, hardrock.hu)



A számok:
1. Discoveri
2. Long Distance Loving
3. I'll Be Moving On
4. The More You Live
5. Little Wing
6. That's When I Stop Loving You
7. Terpisah
8. The First Move
9. Like The Sun
10. That Ain't Right
11. Melting
12. There Are Ghosts Walking
13. Snake Eyes

A zenészek:
Juan van Emmerlot (drums, percussion, synthesizer, strings)
Walter Latupeirissa (bass, strings)
Snowy White (guitar, vocals)

Kód
http://pasted.co/bd5a35d9

2 tRudy  
0
Köszönöm!

3 Bfater  
0
Köszönöm

4 Marcipán  
0
Ez nagyon jóóó!!!

Name *:
Email:
WWW: