Péntek/Friday, 2024 Ápr 26, 4:50:22
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Február/February » 8 » Spyro Gyra - Catching the Sun (1980) Amherst Records
Spyro Gyra - Catching the Sun (1980) Amherst Records
5:02:30

on Grooveshark
320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Jazz | Megtekintések száma: 1574 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
1 Levin  
0
A 2012. Március 23-i bejegyzés frissítése.

209-ben így mutattam be a zenekart: "A Spyro Gyra (Békanyál) néven 1970-ben a New York állam Buffalo városában megalakult zenekar ma már 20 lemezen és 10 millió eladott példányon is túl van. Minőségi, kidolgozott, lazán improvizatív zenéjükben lenyűgöző módon ötvözik a jazz, pop, R&B és funky elemeket, és lehet hogy ettől olyan sikeresek."
Ma sem mondhatok róluk mást.
Harmadik albumuk készítői: Jay Beckenstein (saxophone, Fender Rhodes, synthesizers, percussion); Tom Schuman (piano, Fender Rhodes, synthesizers, effects, programming); Chet Catallo (guitar); Jim Kurzdorfer, Will Lee (bass); Eli Konikoff (drums); Gerardo Velez (bongos, percussion).
Vendégművészek: Bob Malach (tenor saxophone); Randy Brecker (trumpet, flugelhorn); Tom Malone, Barry Rogers (trombone); Harry Lookofsky, Charles Libove (violin); Charles McCracken (cello); David Samuels (vibraphone, marimba, steel drums); Steve Nathan (Clavinet, programming); Jeremy Wall (synthesizers, effects, percussion, programming); John Tropea, Hiram Bullock (acoustic & electric guitars); Rubens Bassini (congas, percussion); Richard Calandra (tambourine, percussion).

A számok:

1. Catching The Sun (4:42)
2. Cockatoo (4:04)
3. Autumn of Our Love (5:09)
4. Laser Material (4:59)
5. Percolator (2:28)
6. Philly (4:18)
7. Lovin' You (4:41)
8. Here Again (4:56)
9. Safari (4:52)

Kód
http://tny.cz/99b86981

2 Levin  
0
Georgie hozzászólása:

"Egyetemista éveim alatt az egyik kedvenc albumom volt. Imádtam azt, hogy ügyesen egyensúlyozott ez a zene sokféle stílus határán. Talán méltatlanul ismeretlen volt hazánkban ez az együttes akkoriban. Legalább utólag jó lenne megismertetni a fiatalokkal, hogy példát lássanak az igényes szórakoztató zenére, amit akár háttérben is lehet hallgatni (jobban örülnék, ha ilyesmi szólna a bevásárlások idején, nem pedig az éppen divatos, de sokkal unalmasabb gépzenék). Én az egykori vizsgákra gyakran úgy készültem, hogy a fejhallgatóval a fejemen ezzel a zenével vonultam el a külvilágtól, hogy képes legyek koncentrálni a szigorlatok tételeire. dry "

Name *:
Email:
WWW: