Vasárnap/Sunday, 2020 Nov 29, 2:11:59
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Augusztus/August » 13 » Suzanne Vega - Close-Up, Vol.2, People And Places (2010) Amanuensis Productions
Suzanne Vega - Close-Up, Vol.2, People And Places (2010) Amanuensis Productions
3:55:54

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: ??? | Megtekintések száma: 1657 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1 Levin   [Bejegyzés]
A 2010 December 16-i bejegyzés frissítése.

Fejes (Est.hu) ismertetőjéből: "Az ember a cím alapján azt hihetné, hogy egy válogatáslemezről van szó. Nem egészen, a Close-Up sorozat második darabja, ahogy elődje is, újra feljátszott régi számokat gyűjt tematikus csokorba, visszafogott akusztikus hangszelésben. A Vol.1-on a szerelem volt a fő téma, ezúttal a helyekhez, emberekhez kötődő számok kerültek egymás mellé, a közeljövőben pedig további két kiadványra számíthatunk States Of Being és Songs Of Family címmel.
Suzanne Vega, akit nem lenne túl nagy merészség Leonard Cohen női kiadásának nevezni, lehet, hogy pont az említett akusztikus koncertjei közben jött rá, hogy mennyire jól működnek a dalok lecsupaszítva, ezért úgy döntött, hogy az aktuális sorozat előtt megjelent hét nagylemezének dalait újra felhasználja. Igazából a saját múltjáról rántott le még egy réteg bőrt az énekesnő, de nem lehet okunk panaszra, mivel nagyon is működik a dolog: nem unjuk magunkat, sőt azt vesszük észre, hogy semmi másra nem figyelünk, mivel a szerény zene mellett a hangulat és a szöveg olyan hangsúlyosan kerül előtérbe, hogy a hallgatónak sokszor olyan érzése van, mintha egy filmet nézne. Mindez Suzanne intelligenciájának, érzékenységének és karizmájának tudható be, másnál a dalok minden bizonnyal kiüresednének, nála viszont még inkább megtelnek magával a szerzővel.
Vega friss alkotása meghazudtolja a címét, nem utazóknak szól ugyanis, hanem inkább olyan figuráknak, akik korábban sokat vándoroltak, aminek köszönhetően megtanulták értékelni az otthont. Ezeket a számokat nyugodt környezetben érdemes leginkább hallgatni, ahol odafigyelhetünk a szövegre, és egy kényelmes kanapéba süppedve megadhatjuk magunkat a lírai nótáknak, melyek azt bizonyítják, hogy nincs unalmas zene, ha az előadó szívvel tudja megtelíteni szerzeményeit."

A dalok:
01. Luka 3:13
02. Zephyr & I 3:09
03. NY Is A Woman 2:59
04. In Liverpool 4:49
05. Calypso 3:45
06. Fat Man & Dancing Girl 2:17
07. The Queen & The Soldier 5:02
08. Rock In This Pocket (Song Of David) 3:40
09. Angel's Doorway 2:53
10. Ironbound/Fancy Poultry 5:01
11. Neighborhood Girls 3:32
12. Tom's Diner 4:33
13. The Man Who Played God 3:07

Kód
http://pasted.co/ba0cb1e0

Name *:
Email:
WWW: