Szerda/Wednesday, 2017 Jún 28, 8:12:01
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
sgabor , czudar1 , gronyar , don68goMa itt jártak:
Levin, galamb, dobitibi, osomfai, rigoboy, weawerchuby, Gledix, kalmy, Fazék, DArdanella, zozo54, susdomes, topo, stevehu03, BVITCH, gshlz15, gykrantz, roarrr, pajapila, Laosz, larryz, samucika, Rafiki, stanicli, ols, Tibor43, kispaszuly, kuckó, boly, ZOSO1968, Santi_tata, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Február/February » 9 » Tedeschi Trucks Band - Made Up Mind (2013) Masterworks
Tedeschi Trucks Band - Made Up Mind (2013) Masterworks
7:38:22
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Blues-rock | Megtekintések száma: 836 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1  
Az amerikai blues-házaspár Revelator albumáért Grammy-díjat kapott a blues albumok versenyében.
A debütáló produkcióhoz hasonló koncepcióban készült el az aktuális lemez. Blues, soul, kicsit popos, funkys megoldások, minden rossz íz nélkül. Sokszínű zene, bazári tarkabarkaság nélkül, mert a zenei elképzelések ezúttal is világosak. Nem változott az sem, hogy Derek Trucks ezúttal sem tolakodó, halljuk, de most is a csapatmunka dominál, minden hang a helyén, kiválóan megtalálták a hangszerek közti arányokat. Persze, koncerten más a helyzet, ott Derek nagyobb szerephez jut, de stúdióban felesleges túlpörgetni a dolgokat, hagyni kell egy kis pluszt az élő bulikra.

Nem ő találta ki ezt a slide-os játékot, de mostanra annyira Derek Trucks sajátja lett, nem tudok elképzelni olyan lemezét, ahol ne alkalmazná ezt a technikát. Hiába, már ifjoncként is nagy tehetség volt a srác, még egy olyan őskövület, mint Clapton is elismeri tehetségét. Gyilkosan hasítanak ezek a futamok, ugyanakkor összességében egy dallamos, jó értelemben vett slágeres zenét hallgatunk, melyben nem csak az ortodox blues rajongók találják meg a boldogságukat.
Nagyon tiszta produkció, semmilyen elektromos effekt nem hallható, egyértelmű, a homo sapiensen múlik minden, illetve a zenei tehetségen. Jó hallani ebben a hazug korban ilyen őszinteséget. Nem hallom a forradalmi újításokat a debütáló albumhoz képest, de ebből a lemezből egyértelműen lejön, hogy a házaspár zeneileg is összecsiszolódott, mert a két általuk képviselt zenei produkció egyé vált. Megvan az esély, hogy Derek Trucks és Susan Tedeschi a blues műfaj klasszikusává nőjék ki magukat. (hardrock.hu)


A zenészek: Susan Tedeschi – ének, ritmusgitár; Derek Trucks – szólógitár; Kofi Burbridge – billentyűsök, fuvola; Tyler Greenwell – dob, ütősök; J. J. Johnson – dob, ütősök; Kebbi Williams – szaxofon; Maurice Brown – trombita; Saunders Sermons – harsona; Mike Mattison – ének; Mark Rivers – ének.

A számok:
1. Made Up Mind
2. Do I Look Worried
3. Idle Wind
4. Misunderstood
5. Part of Me
6. Whiskey Legs
7. It's So Heavy
8. All That I Need
9. Sweet and Low
10. The Storm
11. Calling Out to You

Kód
http://pasted.co/4ec35d6d

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]