Szombat/Saturday, 2017 Máj 27, 7:07:08
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
csifi1951 , nagyboti , kuttyt , ddjozsiMa itt jártak:
Levin, KTib962, susdomes, gshlz15, gykrantz, Laosz, Fred, Orizatriznyak, Mogorva, csifi1951, siposl, Marcipán, hoppika, biril, bujdoso, fgmano, JoePapi, Gob, ddjozsi, TündérLala, zolik, Ubiusz, szines, Tutenko1967, kjappp, zene6
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Október/October » 28 » Temptations - All Directions (1972/1973) Motown Records
Temptations - All Directions (1972/1973) Motown Records
5:30:18

320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Soul | Megtekintések száma: 1557 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
0
1  
A 2012 Április 23-i bejegyzés frissítése.

"Időnként megesik a legjobb családban is, hogy megembereli magát egy zenekritikus. Hátat fordít a jólinformáltságnak, tojik a naprakészségre, és egy elegáns pardonnal magára zárja a bányaajtót. A zenekritikusnak olyankor jó. Gyöngéden törölgeti a bakelitjeit, volna mit mesélniük, ha már így egymásra találtak megint. Hát igen, huszonöt-harminc év. Az én időmben, mondaná a zenekritikus, ha nem tűnne úgy: az a huszonöt évvel ezelőtti kimondottan mai.
Már a Temptations esetében, legalábbis. Ugyan nem azért, mert működik ma is; a Temptations kilencvenes évein, mondhatni, könnyű volt átesni. De azokat a hatvankilenc és hetvennégy közötti éveket, azt a pszichedelikus korszakot nem tudom elfelejteni. Akkor a Temptations azt jelentette, amit - a maga tájékán - Miles Davis is: vadonatúj és örökzöld Fekete Zenét.
...Ahogy most újrahallgattam kedvenc bakelitjeimet, a Cloud Nine-t, az All Directionst, a Mesterpeace-t és legfőképp az 1990-t, aláhúzom, egészen elképedtem. Serceghettek kedvükre a lelkecskéim, csak úgy dőlt belőlük az a vadonatúj és örökzöld fekete. Aki nem hiszi, utánajárhatna történetesen, csak épp a mi hanglemezboltjaink nem nagyon törődnek ilyen dolgokkal. (Most, hogy negyvenesztendős a Motown, talán valami megmozdul, talán, talán.)" Írta 1998-ban Marton László Távolodó a Mancsban)

Kód
http://tinyurl.com/zadfgvk

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]