Szerda/Wednesday, 2017 Jún 28, 8:21:13
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Mini chat
Statisztika


Jelen vannak:
abraka , czudar1 , akasyto , quintus , keresMa itt jártak:
Levin, galamb, dobitibi, osomfai, rigoboy, weawerchuby, Gledix, kalmy, Fazék, DArdanella, zozo54, susdomes, topo, stevehu03, BVITCH, gshlz15, gykrantz, roarrr, pajapila, Laosz, larryz, samucika, Rafiki, stanicli, ols, Tibor43, kispaszuly, kuckó, boly, ZOSO1968, Santi_tata, [Teljes lista]
free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » Április/April » 11 » The Dead Weather - Horehound (2009) Third Man/Warner Bros.
The Dead Weather - Horehound (2009) Third Man/Warner Bros.
9:24:26

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 850 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1  
"Tetszik vagy sem, a fehérek a feketéktől, "politikusabban" az afro-amerikaiaktól nyúlták le a rakenrollt, az azt megtermékenyítő blues ellopásával. A blues a só, a szex, a potenciál, az élet. A bluest aztán tehetséges zenészek rock'n'rollá gyúrták, hogy még tehetségesebb üzletemberek milliárdokat vegyenek ki belőle. Mentségükre legyen mondva, a viszonzás sem maradt el: a hatvanas években Mayall vagy épp Clapton adott új löketet az loncsosképű műfajnak, manapság pedig Jack White törleszt. A Kills-frontcsajjal, Alison Mossharttal, a Queens Of The Stone Age-mindenes Dean Fertita-val, valamint a Raconteurs és Greenhornes bőgősével, Jack Lawrence-szel összehozott The Dead Weather már Glastonbury-ben is bemutatkozott - óriási ovációval övezve.
White piros-fehér duójával (The White Stripes) két évvel ezelőtt adott ki utoljára albumot (Icky Thump, 2007). Meg azóta férjhez ment Patti Smith fiához, Jackson Smith-hez, és nyilván otthon molyol, míg gitáros-énekes társa sorra rántja össze haverjait egy kis közös garázskodásra.
A Jack White saját, Third Man nevű stúdiójában rögzített Horehound egyik legnagyobb erőssége, hogy nem akar több lenni, mint ami. Egy macskás, szexi nő és három férfi fésületlen gyökérrockja.
A Horehound olyan, mintha a blues azután született volna, hogy a punk már teleköpött mindent. A trekkekben végig ott sündörög a háromakkordos ősműfaj, de jelen van valami plusz energia is, amitől az egész olyan nyers, erős és energikus lesz, hogy ereinkben csak úgy buzog a vér." (Radics Gábor Est.hu)


A számok:
1. 60 Feet Tall (5:33)
2. Hang You From The Heavens (3:37)
3. I Cut Like A Buffalo (3:27)
4. So Far From Your Weapon (3:40)
5. Treat Me Like Your Mother (4:10)
6. Rocking Horse (2:59)
7. New Pony (3:58)
8. Bone House (3:26)
9. 3 Birds (3:44)
10. No Hassle Night (2:55)
11. Will There Be Enough Water? (6:20)

Kód
http://tny.cz/bb4a93e8

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]