Szerda/Wednesday, 2023 Már 22, 5:34:08
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Belépési név:
Jelszó:
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Október/October » 24 » V.A. - Hope Floats - OST (1998) Capitol Records
V.A. - Hope Floats - OST (1998) Capitol Records
7:35:29

FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: OST | Megtekintések száma: 644 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 2
1 Levin  
0
A majd elválik amolyan jól kézben tartott cselekmény akar lenni, ahol a szereplők finom játéka, meg a finoman árnyalt jelenetek hozzák meg a várva várt eredményt, vagyis „olyan szív hídjai" stílus, és a „szerelem hullámhosszán" találkozása. A rendezői székben Forest Whitaker csücsült, akit mi színészként ismerünk, a síró játékból, a divatdiktátorokból, a füstből. A harmincnégy éves rendezőnek ez a második „saját filmje" (az első "Az igazira várva") de a forgatáson, ahogy mondja, kicsit túlhajszolta magát, mert a napok végén még átcsúszott az ABC televízióba, ahol egy olyan sorozat-bevezetőt (pilot) -ot rendezett, amit o maga írt. Van, hogy így összejönnek a dolgok. Forest mindenesetre elhatározta, hogy egy vagy két évre szépen visszalandol a szinészethez.
„El van válva a csaj", és van egy gyereke. A karrierje sem épp a csúcson tart. A lánya, (Bernice) gimiskori szerelmétől származik, akihez feleségül ment, és akivel Chicago-ba költözött, és ott éldegéltek, a csávó (Bill) a „maga életét", Sandra Bullock (Birdee) pedig otthon a gyerekkel. Mígnem kap egy lehetőséget, hogy megjelenjen egy tv-műsorban (ez idáig még jól hangzik), de képzeld el, hogy a legjobb barátod közli veled, a mit sem sejtő háziasszonnyal a hírt, és persze éppen, mikor adásban vagy, hogy a férjed, a gimiskori szerelmed megcsal, és hogy az ügy komoly! Kész, Sandra egy-két nap múlva beadja a kulcsot, és hazaköltözik, mármint oda, ahol a gyerekkorát töltötte Texasba. Viszi a kislányt is.
Otthon csak az anyja, (Gena Rowlands, az egykor csodaszép szinészno, Cassavettes gyermekének az anyja), és egy srác, a Smithville címu kisvárosban, ahol nyilván ilyen könnyen összeszámlálhatóak a dolgok, a srác (Harry Connick Jr.), szintén gimis korból, és egykor nagyon be volt indulva Sandrára. Az, hogy nincsenek benne műanyag-pikkelyes gyíkok, akár még előnyére is válhat, de majd elválik. Tuti kis film, tele nagyon kellemes jelenetekkel, a végén a nézők nagyon jó hangulatban távoznak. (cspv.hu)

A számok:
01. To Make You Feel My Love – Garth Brooks (3:53)
02. In Need – Sheryl Crow (5:29)
03. Honest I Do – The Rolling Stones (3:55)
04. All I Get – The Mavericks (4:08)
05. Paper Wings – Gillian Welch (3:57)
06. Stop! In the Name of Love – Jonell Mosser (4:31)
07. Wither, I'm a Flower – Whiskeytown (4:53)
08. What Makes You Stay – Deana Carter (4:35)
10. Smile – Lyle Lovett (3:38)
11. When You Love Someone – Bryan Adams (3:39)
12. To Make You Feel My Love – Trisha Yearwood (2:57)

Kód
http://pasted.co/2c09b3e8

2 Levin  
0
A film magyar szinkronnal:

Kód
http://ok.ru/video/34320747137

Name *:
Email:
WWW: