Szombat/Saturday, 2024 Júl 27, 2:51:51
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2014 » December » 26 » Bob Seger & The Silver Bullet Band - Like a Rock (1986) Capitol Records
Bob Seger & The Silver Bullet Band - Like a Rock (1986) Capitol Records
4:58:44

on Grooveshark
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 888 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
Bob Seger, eredeti nevén Robert Clark Seger (1945) sokoldalú amerikai rockzenész, énekes, gitáros, szerző mintegy fél évszázadot töltött a pop-rock üzletben. Szép sikerekkel büszkélkedhet: listavezető és élmezőnybeli albumok és dalok, sokmilliós lemezeladások, emellett a rock and roll és a dalszerzők halhatatlanja, Grammy-díjas, Old Time Rock and Roll című dalát 2001-ben beválasztották a huszadik század legjobb dalainak listájára.
Az éneklés és dalszerzés mellett gitározik és zongorázik. Tiszteletet parancsol műfaji sokszínűsége, hiszen a mainstream rock mellett belefér művészi pályájába a country, a pszichedelikus rock, a kortárs pop-rock, az úgynevezett felnőtt pop is. A sokféleségnek megfelelően igen széles skálájú a vele együtt muzsikálók száma – köztük szoros kapcsolat fűzte az Eagles együttes zenészeihez, de dolgozott a Little Feat, a Grand Funk Railroad, a 3 Doors Down együttessel és Kid Rockkal is.
Bob Seger 1966-ban jelentkezett első kislemezével, az East Side Storyval, amely kisebb helyi siker lett. Ezután megalakította a The Bob Seger System-et, ezt követően a The Silver Bullet Band nevű formációt (Live Bullet című, a formáció által készített lemez 5 millió példányban fogyott). Szólóévek következtek ezután. A hetvenes évek közepétől a nyolcvanas évek derekáig talán pályafutásának legsikeresebb időszakát jegyezte. A hetvenes évek végén az Eagles Heartache Tonight című listavezető dalának társszerzője volt. A legjobb 10 közé került a Billboardon a Night Moves és a Stranger in Town, míg az Against The Wind a lista élén kötött ki, 1980-ban Grammy-díjat kapott érte. A nyolcvanas években több albuma és dala került a legjobbak közé a Billboardon, ráadásul a szakmai elismerés sem maradt el. A Nine Tonight album sem, amely - túl azon, hogy a 3. helyig nyomult - többszörös platinalemez lett, akárcsak a Billboard 5. helyezettje, a The Distance. A dalai közül a nyolcvanas években lett listavezető a Shame on The Moon (1983), a Like a Rock (1986) és a Shakedown című film-betétdala (1987). A dal nyomán a Like a Rock album is dobogós lett a Billboardon. A kilencvenes évek elején a korábbiaknál jóval keményebb The Fire Inside-dal verekedte be magát a legjobb tíz közé. (Kovács Miklós, literatura.hu)



A dalok:
01. American Storm - 4:17
02. Like A Rock - 5:56
03. Miami - 4:40
04. The Ring - 5:35
05. Tightrope - 4:31
06. The Aftermath - 3:30
07. Sometimes - 3:31
08. It's You - 4:03
09. Somewhere Tonight - 4:25
10. Fortunate Son - 3:19

A zenészek:
The Silver Bullet Band: Bob Seger - acoustic guitar, guitar, piano, vocals; Craig Frost - organ, synthesizer, piano, keyboard; Chris Campbell - bass; Alto Reed - baritone saxophone, tenor saxophone
+
Additional Musicians

Kód
http://tny.cz/f6510fa5

Name *:
Email:
WWW: