Vasárnap/Sunday, 2024 Máj 26, 10:00:57
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2015 » Augusztus/August » 18 » Manoya - Hundred Arms (2012) Chameleon/Pimodan
Manoya - Hundred Arms (2012) Chameleon/Pimodan
3:03:50

320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Pop | Megtekintések száma: 1119 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
A 2013 December 17-i bejegyzés frissítése.

Air írta az est.hu-n az album megjelenésekor:
"Nehéz elhinni, hogy van egy XXI. századi énekesnő, aki nem hűvös díva, vagy vérmes vamp, hanem egyszerűen csak kedves és jót akar nekünk a maga – ambientes, kamarapopos, elektrofolkos – módján

Abba a világok közötti világba, ahol minden olyan déjá vu szerűen ismerős, de mégis üde, újnak hat. Mindez olyan magas szinten történik, hogy ha azt mondanák, hogy a 4Hero vagy a Zero7 egyik üdvöskéje, esetleg Ravi Shankar eddig még felfedezetlen leánya bűvöl, simán bevennénk. Pedig ő a „mi” neónk frontasszonya, immár tizedik éve. A hanggyógyítással is foglalkozó Hodosi Enikő Lázár Tibor társaságában építette fel ezt a különleges hangulatú albumot, melynek anyaga hosszú évek óta érik. A Žagarból ismert dobos már saját, Occam nevű downtempo projektjébe is bevonta Enikőt, és most a labda a bájos énekesnő térfelén van.

Az indiai hangzású művésznév mögül az a fajta időtlen muzsika árad, mely az elmúlt 20 év bármelyikében megszülethetett volna, és aktualitásából a következő dekádok során sem veszítene semmit. És nem is járunk messze az igazságtól, ugyanis a gyulai lány már a neót megelőzően – illetve a zenekari munkáival párhuzamosan – is írta a szomorkás-szép, ám személyesebb, angol nyelvű dalait. A lehengerlő produkciók áradatában e légies borítójú korong tartalma talán elsőre súlytalannak tűnhet, de amint megmártózunk benne, a hanghullámok rögtön megmozdítanak bennünk valamit."A dalok:
1. Earth Calling Humans
2. Rebirth
3. Life In Seconds
4. Overdose
5. Release
6. 100 Arms
7. Holy Drugs
8. Shine
9. Immutable
10. When She Closes Her Eyes
11. In My Sleep

Kód
http://pasted.co/80a1b97c

Name *:
Email:
WWW: