Szerda/Wednesday, 2024 Jún 12, 3:32:40
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Statisztika


Jelen vannak:
Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2013 » Október/October » 26 » Tankcsapda - Minden jót (2009) Alexandra Records
Tankcsapda - Minden jót (2009) Alexandra Records
3:49:24
Uj Nap Var by Tankcsapda on Grooveshark
FLAC / 320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Rock | Megtekintések száma: 1279 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 1
1 Levin  
0
"A Tankcsapda vitathatatlanul Magyarország legismertebb – és talán mondhatjuk legsikeresebb – rockcsapata. Az, hogy kit, hogyan érint ez a tény, az oldalunkon is kisebb vitát váltott ki, az viszont az ismertséghez hasonlóan vitathatatlan, hogy a zenekar – legalábbis az utóbbi időkig – saját magának köszönheti jelenlegi státuszát. Én személy szerint nem tartom ezt degradálónak hazánk rocktársadalmára nézve: a banda olyan jó érzékkel tudja tökön ragadni a stílus lényegét, hogy meg tudnak maradni a jó értelemben vett popularizmus határai között, ráadásul ez a stílus nem kíván felsőfokú zenei végzettséget, vagy különleges vonzódást a bonyolult dalszerkezetekhez, és magas fokú instrumentális tudáshoz. A Tankcsapda egyszerűen szórakoztatni akar, mindenfajta etikai, vagy mentális nevelés igénye nélkül - gondoljunk csak bele, maga a rock n’ roll sem volt egy túlcizellált műfaj az ötvenes években, mégsem mondanám azt elmaradott ízlésűnek – ilyen nincs is -, aki mai napig kedvtelve fütyörészi a Rock around the clock-ot.

Annyit még hozzátennék a sajnálkozóknak, hogy Magyarországon a statisztikák szerint Európa egyik legszínvonalasabb zenei oktatása folyik, az operába és hangversenyekre járók száma pedig többszörösen meghaladja a térségi átlagot, ennél fogva nem kell szégyenkeznünk, ha kedvelt műfajunkban nem a jazz-progresszív metal vezeti a népszerűségi listákat.
Aki nem szeretne Tankcsapda válogatás albumba invesztálni, annak remek lehetőség kínálkozik most a csapat életművével megismerkedni úgy, hogy új lemezt is kap, meg bizonyos módon az összes régit. Ügyes bűvészmutatvány, mely méltóképpen fogalmazza meg a csapat ars poetica-ját a múltból kiindulva s a jelenbe érkezve." (Garael, hardrock.hu)

A zenészek: Lukács László – ének, basszusgitár; Molnár Levente "Cseresznye" – szólógitár; Fejes Tamás – dob.

A dalok:
1. Csapda vagyunk - 4:17
2. Minden jót! - 2:23
3. Kóla, jég és whiskey - 4:36
4. Nézz szét belül - 4:22
5. Keverék - 3:48
6. (LAX) Jön majd egy gép - 4:23
7. Köszönet doktor - 3:38
8. Mindentől távol - 4:11
9. Új nap vár - 4:37
10. Nincs fék (Nincsen félelem) - 3:41
11. Mire vagy kiváncsi? - 4:41
12. Lazán csak - 4:33

Kód
http://tny.cz/df69a955

Name *:
Email:
WWW: