Szombat/Saturday, 2024 Júl 27, 3:07:10
Az Ön belépési neve Guest | Csoport "Vendégek"Üdvözöllek Guest

Fordító / Translator
A honlap menüje
Műfajok/Categories
Belépés/Enter
Statisztika






Jelen vannak:




Ma itt jártak:

free counters
zenekucko.ucoz.com Webutation
Nyitólap » 2016 » Január/January » 29 » Tommy Castro Presents The Legendary Rhythm & Blues Revue – Live! (2011) Alligator
Tommy Castro Presents The Legendary Rhythm & Blues Revue – Live! (2011) Alligator
4:56:45

320 kb/s
Tracklist & download links in comments
Related Posts with Thumbnails
Kategória: Blues | Megtekintések száma: 1414 | Hozzáadta: Levin
Hozzászólások összesen: 3
1 Levin  
0
A 2012 Február 14-i bejegyzés frissítése.

"Tommy Castro a blues szcéna egyik legkarizmatikusabb előadója. A varázslatos képességű muzsikus tavaly fantasztikus esztendőt zárt, hisz nem kevesebb, mint négy díjat vehetett át a 31. Blues Music Awards gálán, ami a pályafutását ismerőknek, cseppet sem meglepetés.
Az évi százötven fellépést magáénak tudó Castro legújabb lemeze, a Contemporary Blues Album Of The Year címmel jutalmazott Hard Believer-hez hasonlóan, a chicagói székhelyű Alligator Records-nál jelent meg. A The Legendary Rhythm & Blues Revue – Live! című albumon, a San Jose-ból származó gitáros-énekes különböző helyszíneken, vendégzenészek közreműködésével adott koncertjeiből hallhatunk felvételeket. A tizenkét számot tartalmazó korong a Legendary Rhythm & Blues Cruise-on 2010 októberében rögzített Wake Up Call-lal kezdődik. Az óceánjáró hajón felvett műsorból, Sista Monica Parker és Theodis Ealey által előadott dalok is a CD-re kerültek. A független lemezkiadóhoz tartozó zenészek közül Michael Burks, Rick Estrin és Janiva Magness egy-egy számban szerepel. Az ’Iron Man’ becenevű Burks saját kompozícióját, a Voodoo Spell-t adta elő, ami az album csúcspontjának tekinthető. A Kalifornia államtól egészen Virginiáig terjedő helyszíneken Joe Louis Walker, Debbie Davies, valamint a Trampled Under Foot zenészei is játszottak. Az elhangzó szerzeményekben az állandóságot, a Tommy Castro Band tagjai, Scot Sutherland, Ronnie Smith és Tony Stead jelentik, akik bizonyítják, hogy nem véletlenül díjazták őket Band Of The Year címmel a 2010-es Blues Music Awards-on.
Imádtam Tommy Castro előző CD-jét, gyakorlatilag hónapokig hallgattam rendszeresen, egyszerűen megunhatatlannak bizonyult. Éppen ezért nagy várokozással néztem az új korongja elé, bár sejtettem, ezúttal sem ér majd csalódás. És így is lett!" (hoati, Bluesvan.hu)



A számok:
1. Wake Up Call
2. Gotta Serve Somebody
3. Voodoo Spell (Featuring Michael 'Iron Man' Burks)
4. It's A Shame (Featuring Joe Louis Walker)
5. Never Say Never (Featuring Sista Monica Parker)
6. My Next Ex-Wife (Featuring Rick Estrin)
7. Fog (Featuring Trampled Under Foot)
8. Painkiller
9. Think (Featuring Janiva Magness)
10. This Time I Know (Featuring Theodis Ealey)
11. All I Found (FeaturingDebbie Davies)
12. Serves Me Right To Suffer

Kód
http://pasted.co/d730de25

2 stanicli  
0
Köszönöm!

3 Levin  
0
Szívesen

Name *:
Email:
WWW: